Interviurile Bucataras: Mona Aziz!

Postat de Catalin in Bucatarasii pe 12 Feb 2011, 21:00

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Uite, la asta ne pricepem. Sa facem pe oricine sa se simta pe bucataras.ro ca acasa. Asa ca pentru Mona (Aziz) nu conteaza ca e departe de Romania, are aici o gramada de prieteni si cu un singur click ajunge langa ei. Si cu un alt click ("Send mail") ne-a trimis raspunsurile pentru interviul de mai jos. Enjoy!

Capitolul despre Mona

1. 3 cuvinte care o definesc pe Mona?
 Cu defectele ar fi mai usor :). La intrebarea asta ar fi mult mai simplu ar fi sa raspunda cei ce ma cunosc, dar sa zicem: (blonda hi hi hi) vesela, prietenoasa, parolista.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Cum copiii nu sint lucruri, sa zicem (vai, ce plictiseala pe o insula pustie) cafea multa (m-as apuca si de fumat, obicei nesanatos de altfel:)) frunze pentru tigari ar fi :)), chibrituri si ooo trusa de pictura (sa nu spuneti ca se exclude ca are prea multe obiecte incluse). As pute schimba citeva lucruri: insula asta pustie ar avea ceva curent electric, macar asa, citeva ore pe zi?
3. Ce te face sa zimbesti?
Copiii, o floare inghetata, orice ... Si fetele pe Bucataras:)))
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Never-ever! As avea un trac nebun si nu ar mai fi petrecere. Mi-as invita oameni dragi mie, multi ar fi si aici, pe Bucataras.ro, persoane cu care sa pot vorbi lejer despre orice.
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Pai unde altundeva decit in Romania, la munte? Avem o tara minunata, unde copiii mei se simt excelent.

 Capitolul Mona in bucatarie

1. Care este mancarea ta preferata?
Mmmm, as putea sa insir o groaza, insa cel mai cel ramane gratarul cu salate de orice fel.
2. Ce ai mancat si te-a uimit?
O sa incep cu o povestioara cit se poate de reala. Aam fost invitati  la un restaurant de fratele sotului meu, impreuna cu niste parteneri de afaceri de-ai sai (stiu, pina aici nimic iesit din comun). Restaurantul insa era foarte special in sensul ca era cu specific ,"peste si tot ce tine de neamul lui", insa ce vreau sa spun e ca acolo se mincau NUMAI peste si fructe de mare preparate de un chef (din pacate nu i-am retinut numele).Un restaurant micut cu doar 10 mese unde pentru un prinz sau o cina trebuia sa-ti faci rezervare cu cel putin o saptamana inainte. Cind am ajuns acolo si am vazut meniul, deja ma gindeam la ce lasasem acasa. Eu nu-s nici pe departe prietena cu pestele, iar fructe de mare nu mincasem niciodata, insa am comandat ce manca toata lumea la masa: peste pe gratar si creveti vs caracatita in sos alb cu usturoi. Nu pot sa va spun ce minunatie au fost acei creveti si caracatita in sosul ala delicios. Nu m-am crezut in stare de asa ceva, insa de rusine am mincat (si nu-mi pare rau), nu ar fi fost frumos sa refuz.
3. Ce nu-ti place sa mananci?
Chestiile din soia carora nu le gasesc savoarea. La faza cu peste raman la aceeasi idee, doar tonul exista. Ooo, cum puteam sa uit de moftorosul caviar, deci tot peste.
4. Care este bautura ta preferata?
Cafeaua, desigur, in orice forma si combinatie. Si multa apa cu lamaie :)))))))))
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
De exemplu, sarez carnea pt gratar doar la sfarsit, pentru a nu se deshidrata, caz in care ar fi foarte tare. Aaa, si apoi, fetelor, scoateti tavile de la cuptor fara manusi de bucatarie ....ha ha ha, face bine la amprente.....:))))))). Si nu in ultimul rind, puneti suflet in ceea ce faceti, ca se vede .
 

Capitolul despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Despre blogosfera culinara, numai de bine. Consider ca e de mare ajutor pentru toata lumea.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Cel al Amaliei, al Laurei Adamache, al Mihaelei noastre si multe altele. Toate frumoase, interesante, oameni priceputi in ale bucataritului si la fel de priceputi in a expune cu mult drag ceea ce fac.
3. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro? Care?
Ar fi cel al Marthei Stewart si Ina Garten.
4. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
La cit mai multe bunatati! Si la cit mai mult fair-play.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
Asadar, am ajuns la acel lucru de suflet. Uite, deja zimbesc. Aici gasesc oameni dragi mie, veseli, seriosi, cu de toate pentru toti. E un site cu adevarat BESTIAL!

Comentarii (70)

02.09.2011, 01:47

Aziz, tipsul tau culinar il incerc de fiecare data cand folosesc cuptorul; bine-nteles fara intentie. Cum de nu am descoperit pana acum articolele?

05.10.2011, 22:27

anomisana

19.08.2012, 19:40

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola