Interviurile Bucataras: RuxyRux!

Postat de Catalin in Bucatarasii pe 27 Feb 2011, 20:00

Articol pe placul a 27 bucatarasi
comenteaza
RuxyRux gateste cu dragoste, asa cum spune numele blogului ei, noi facem interviuri cu dragoste. D-aia ies asa de bune. Luati de gustati!

Capitolul "despre Ruxy"


1. 3 cuvinte care o definesc pe Ruxy?
Daca ar fi sa raspund cu cuvintele baietelului meu as spune" Un fluture mov", asa ma vedea in urma cu cativa ani, cand era mai micut. Sunt sensibila pana la lacrimi de cele mai multe ori, plang alaturi de oameni necunoscuti si am sa va povestesc ceva ce mi s-a intamplat nu demult. Mergand pe Calea Mosilor destul de grabita am intalnit o batranica frumoasa, ce avea undeva aproape 80 de ani, cu o lumina in
ochi ce n-am s-o pot uita vreodata. M-a oprit destul de timid si pentru cateva minute i-am ascultat o frantura din povestea ei de dragoste pe care nu stiu de ce a simtit ca trebuie sa mi-o spuna mie. Sclipirea din ochi pe care i-am remarcat-o era de fapt scanteia de iubire vesnica ce o purta in suflet pentru cel ce i-a fost suflet pereche o viata de om. Isi aducea aminte cum aceasta plimbare de la un capat la altul pe Calea Mosilor o facea aproape zilnic cu sotul ei pe care il iubise asa de mult si nu-l mai avea langa ea.... Am plecat plangand... Revenind la caracterizare: sunt altruista pana la daruire totala si neconditionata, lucru care ma face de multe ori sa ma intreb: oare e bine asa? Si sufletista pana la...aici ii las pe cei ce ma cunosc sa continue....stiti deja ca zambesc, nu-i asa? Sincer mie nu-mi place sa ma autocaracterizez astfel ca o fac pentru prima data.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Probabil pentru a pleca pe o insula pustie ar trebui sa ma intorc in urma cu aproape 20 de ani.... Si cum suna tare romantic, iar mie mi-a lipsit luna de miere, mi-as lua chitara, cartea de suflet, barca si...desigur iubitul!
3. Ce te face sa zimbesti?
Frumosul ce ma inconjoara ma face sa zambesc din toata inima si am sa aduc aici o lista pe care am facut-o mai demult....Se vrea a fi lista celor mai frumoase momente, lucruri simple din viata si e deschisa pentru cine doreste sa mai adauge. Momentul cand un bebelus ia forma si caldura pantecului mamei sale, un curcubeu apare dupa ploaie, o mama isi primeste copilul nou-nascut in brate, un bunic isi strange nepotul in brate dupa prima zi de scoala, prima ninsoare in ochii unui copil, puii de catel se joaca fericiti, copiii ii privesc, un mire isi saruta mireasa, primul dans al micutei balerine, primii pasi ai copilului, primele cuvinte, petrecerea de absolvire a liceului, primii fiori ai dragostei,
parinti, copii, nepoti, la masa de duminica, prima noapte de dragoste, un camp de maci, momentul logodnei, un cuplu fericit paseste in noua lor casa, lacrimi de fericire pe obrajii mamei, un cer instelat, iubitul isi strange iubita in brate cu dor, mirosul painii calde, un bradut impodobit de craciun, nunta de aur, rasaritul de soare, apusul soarelui, o ploaie calda de vara, el prinde flori in parul iubitei, o strangere calda de mana, bunica spunand o rugaciune in noapte, o croaziera pe Nil, doi indragostiti intr-o gondola, un copil la pieptul mamei, artificii pe cerul noptii de revelion, prima petrecere de majorat, linistea dupa prima spovedanie, doua bune prietene la o cafea ...
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Daca ar mai trai, l-as invita pe Tony de Mello pentru care am o admiratie deosebita si am transforma petrecerea in seara de povesti pentru suflet la gura sobei.
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Intr-un loc frumos undeva in Creta cu soare fierbinte, plaja cu nisip fin si muzica greceasca in surdina.

Capitolul "Ruxy in bucatarie"


1. Care este mancarea ta preferata?
Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand imi place o mancare in mod special, spun: "E mancarea mea preferata". Am ajuns la concluzia ca nu pot avea o singura mancare preferata, deh, sunt o mica gurmanda. Totusi, o mancare pe care de fiecare data o savurez cu mare mare placere este mamaliguta cu branza si smantana. Si daca-i fac alaturi si doua ochiuri, e deja dellicatesa!
2. Ce ai mancat si te-a uimit?
Cu 7 ani in urma nu concepeam ideea sa mananc fructe de mare. Si totusi, eram la Rimini in vacanta cand prietenii de familie au reusit sa ma faca sa gust calamari prajiti rondele. Am fost uimita total si cat am mai stat in Italia,  la masa de pranz am servit numai calamari prajiti. Va imaginati cat s-au distrat pe seama mea....
3. Ce nu-ti place sa mananci?
Scoici si melci. Peste asta chiar n-as putea sa trec!
4. Cat timp petreci zilnic pe blogul tau si pe Bucataras.ro?
Nu imi ajunge timpul pe care mi-as dori sa-l aloc blogului meu si acestui site fantastic bucataras.ro, care mi-a cucerit inima pe deplin. Noaptea abia ma pot desprinde sa merg la culcare... sigur ca ma intelegeti.
5. Care este bautura ta preferata?
Green smoothie pe care il recomand tuturor...o bomba de vitamine cu mari beneficii pentru sanatate!
6. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Mancarea inchinata si rugata iese intotdeauna deosebit de buna! Stiau bunicile si strabunicile noastre ce stiau....

Capitolul despre blogosfera culinara


1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Ce mare nevoie aveam de ea cu ani in urma cand m-am apucat de bucatarit! Prima mea mancare adevarata a fost una de conopida care s-a transformat in ciorba, esec total. Dar n-a fost bai , din greseli invata omul. M-am ridicat, m-am scuturat si am trecut mai departe. Aici as face si o mica recomandare, fiecare greseala e o lectie, nu abandonati. Gasesc blogosfera culinara o sursa nestavilita de idei , de mare mare ajutor in bucatarie. Ai nevoie de o reteta? Click si gata...e mancarica-n oala!
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Laura Adamache, impresionant... Tot ce gateste este extraordinar!
3. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro? Care?
Da, imi place mult Jamie. Pentru ca il admir pe Jamie si pentru ca il consider cu adevarat senzational!
4. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
As vrea sa spun doar "Pastrati blogosfera curata! Merita!".

Capitolul Bucataras.ro


Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
- Frumos.... Si aici trebuie sa spun ca e plin de oameni frumosi care m-au primit cu bratele deschise. Si nu numai pe mine, pe fiecare bucataras incepator, fara urma de superioritate, fara pretentii de maestri in arta culinara, dornici sa ofere sfaturi cu toata inima si cu mult bun simt, lucru destul de rar in ziua de astazi.
- Perfect, e o perla rara.... E locul care imbina cel mai armonios retete deosebite si delicioase, pasiuni si prietenii pe viata.
- Definitiv si irevocabil, BEST IN TOWN...de ce? Stiti cu totii, acest raspuns il putem da fiecare dintre noi care simtim zi de zi la fel.
Si te rog, Bucataras.ro, sa ramai mereu la fel de minunat!

Comentarii (130)

24.10.2014, 13:17

Da , baiatul tau pare a fi un fin cunoscator al oamenilor. Asta esti: un fluture mov. Greu de gasit ceva similar tie.

24.10.2014, 13:19

Si esti un fluture care citeste mult.

28.10.2014, 22:17

Doamne Costel...acum am vazut...multumesc pentru cuvintele frumoase!Multumesc din suflet! Esti un om deosebit!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!