Interviurile bucataras: Steffy

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 13 Iun 2014, 13:53

Articol pe placul a 29 bucatarasi
comenteaza

Steffy e un om implinit, fericit ca si-a intalnit sufletul-pereche, cu care are o fetita minunata, despre care stim cu totii, a construit o casa, a sadit si un pom... 

 Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Ma numesc Stefania Dacica, am 34 ani. Am studii in domeniul economic (liceul si facultatea), dar am avut joburi diverse: operator mica publicitate la un ziar din Craiova, agent asigurari, referent la o firma de transfer de bani, confectioner in Italia. In prezent sunt MAMA CU NORMA INTREAGA. M-am casatorit in 2011 cu Daniel, jumatatea mea, iar anul acesta am nascut-o pe Natalia Andreea, comoara noastra.
 
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Prietenii ma considera un om cu caracter, pe care se pot baza la bine si la rau.
 
3. Principalul tau defect? 
Principalele defecte cred ca sunt sinceritatea si buna crestere. In ziua de azi tupeul primeaza.
 
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Planuri indraznete nu am. Sunt insa mandra de ceea ce am realizat de cand sunt impreuna cu sotul meu. Are legatura cu un proverb si anume: ne-am cumparat o casuta langa Craiova, cu mult teren, am sadit 55 pomi fructiferi si am facut o fetita scumpa foc. Ne-am dori sa ne plimbam mai mult, dar asteptam sa creasca Natalia sa vizitam Roma, Parisul, Londra, Barcelona.
 
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :))
De site-ul bucataras.ro am aflat din intamplare, stand pe net in cautare de retete. Imi place sa experimentez si am zis sa incerc si eu sa postez. De-a lungul timpului, m-am atasat si nu era zi sa nu intru sa vad ce se mai intampla pe site. Plus ca am intalnit niste oameni extraordinari aici. Desi nu ne-am vazut niciodata, sunt mai sinceri decat niste cunoscuti.
 
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Pana sa nasc, stateam foarte mult in bucatarie experimentand retete de pe bucataras.ro. Acum, am grija de Natalia care are doar 3 luni. Dar printre picaturi, incerc sa mai bucataresc si sa postez pe site.
 
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Nu stiu daca sunt foarte talentata in bucatarie. Stiu doar ca imi place sa gatesc pentru familie si prieteni dragi. Ma bucur cand cineva lauda preparatele mele. Pot sa va spun ca pana la 25 de ani nu stiam sa fac decat oua ochiuri si cartofi prajiti. De nevoie am invatat. Iar de gatit mai cu talent am inceput in 02.02.2012, de cand am intrat pe bucataras.ro.
 

 

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
 
Budinca de gris facuta de mama imi place tare mult si imi aminteste de copilarie.
 
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
As manca in fiecare zi si nu m-as satura...inghetata. Mai ales acum ca a venit vara, e delicioasa.
 
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Cele mai bune si felurile preparate le-am mancat in luna de miere, in Egipt. Zilnic ni se serveau mancaruri dupa o anumita tema: greceasca, turceasca, arabeasca, italiana.
 
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Am cateva retete de prajituri cu care am facut furori (descoperite pe bucataras.ro), iar tortul diplomat este punctul meu forte.
 
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Am primit multe ponturi si am invatat multe lucruri de la bucatarasii cu renume de pe site.
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Intamplari hazlii in bucatarie am avut mereu. Am probleme cu scapatul obiectelor, se intampla des sa fac mare mizerie la locul de gatit. Odata am vrut sa fac cafea pentru o prajitura si am pus tuica, in loc de apa, la fiert. Va dati seama ca a luat foc.
 
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Nu as mai manca melci, scoici vii si caracatita. Am mancat in Italia si nu mi-au placut deloc. Deci, nu as mai incerca nici pentru un sac de bani.
 
 

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
Sexy mi se pare un tatic care isi plimba fetita in parculet, exemplu sotul meu. Sunt sigura ca atrage privirea multor mamici.
 
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Barbatul ideal, in viziunea mea, este sotul meu. Sunt o fericita ca l-am gasit dupa indelungi cautari. Este inalt, bine facut, dragut, foarte destept, priceput la toate: gatit spalat, calcat, gradinarit. Ii place sa calatoreasca si este un familist convins. Si pe deasupra este ofiter. Sunt convinsa ca ma invidiati. Mereu ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale sufletul pereche.
 
3. La ce visezi?
Visam sa ne facem o casuta din lemn si un loc de joaca in livada pentru fetita noastra. Visez la un fratior pentru Natalia si imi doresc multa sanatate sa le putem realiza pe toate.
 
4. Ce pasiuni ai?
Pasiunile mele sunt diverse: fotografiatul, gatitul si dansurile de societate (pe care le-am practicat 4 ani in liceu).
 
5. Ce urasti cel mai mult?
Urasc cel mai mult sa fiu mintita si inselata. Prefer crudul adevar decat prefacatoria.
 
6. Cum te relaxezi?
Ma relaxez mergand cu fetita si sotul la mosie, plimbandu-ma printre copacei si vazand cum prind viata de la o zi la alta, de la un an la altul. Ma relaxez facand sport (dans, aerobic, bicicleta). Ma relaxez gatind un preparat nou.
 
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 
Culorile preferate sunt rosu, alb, turcoaz. Sunt fan Michael Jackson de mica, imi place Madonna, Celine Dion. Ascult cu placere soul, disco, dar si populara la petreceri. Dintre flori, imi plac mai mult zambilele, liliacul, bujorii, trandafirii.
 

 Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut bucataras.ro. Viata mi s-a schimbat de cand am intrat pe acest site. Am cunoscut oameni deosebiti, am experimentat retete noi si am facut familia fericita prin incercarile mele de mancaruri felurite. Multumesc tuturor bucatarasilor care mi-au laudat retetele si care mi-au dat sfaturi. Sunt convinsa ca voi continua cu pasiunea mea - gatitul - si aici voi gasi mereu sustinere.
 

 

Comentarii (24)

11.07.2014, 15:03

Sa ti se implineasca visele!

25.07.2014, 11:17

Frumos interviu! Felicitari pentru realizarile de pana acum si mult succes in viitor!

05.08.2014, 06:38

Gand drag,Stefania!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!