Interviurile Bucataras: Sylvia

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Iun 2010, 21:55

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Ii plac mincarurile cu fructe de mare, este zimbitoare si spune despre bucataras.ro ca este un site viu ... Sylvia a raspuns intrebarilor Bucataras

Capitolul despre Sylvia :


1. 3 cuvinte care o definesc pe Sylvia?
 Ce ma defineste ... stiu sa astept, sa am incredere, ofer mereu ceva inainte de a cere.....asta e reteta mea de "supravietuire " :)

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
As lua Biblia, desi nu sunt  o persoana foarte religioasa gasesc ca e cel mai bun ghid de supravietuire, as lua un cutit din ala mare cu care faci fata si in jungla  :) )  si o  oala mare sa pot sa imi fac mancarea, cu restul cred ca m-as descurca la fata locului.

3. Ce te face sa zimbesti?
  Sunt o persoana care zambeste foarte mult :) , nu stiu ce ma face sa zambesc, zambesc cu drag unui strain, unui copil care se loveste de mine in parc, unui om care imi bate prima oara la usa, baietilor mei dragi, zambesc cand nu stiu sau nu vreau sa raspund la o intrebare....

4.Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Ce personalitate as invita la petrecere ... pe Bucataras si pe Irina sotia lui :) ....cu mare drag oricand  as avea ocazia ( acum am vorbit serios) si m-as stradui sa fac o cina buna .


5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
As vrea sa ajung o data pe Insula Reunion .


 Capitoul Sylvia in bucatarie :

1. Care este mincarea ta preferata?
Fructele de mare, mereu gasesc o aroma noua la ele ....

2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Prima pizza mancata in Italia cu ierburi aromate proaspete.

3. Ce nu-ti place sa manici?
Melci ...as manca numai daca viata mea ar depinde de asta.
4. Care este bautura ta preferata?
Vinul rosu si mai Specific de la Bordeaux, Pomerol .

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Nu cred ca exista un tips anume care imi vine in minte acum, ar fi generic vorbind: pasiunea de a incerca totul , de a nu spune ca ceva e prea complicat inainte de a-l face. Ca tips totusi ...adaugarea condimentelor in mai multe etape in cantitati foarte mici, patrund in alimente, nu dai gres cu cantitatea si ramane mereu aroma dorita la final.

Capitoul Sylvia despre blogosfera culinara:

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Este o execelenta idee, cunosti oameni care impartasesc aceeasi pasine, legi prietenii, inveti zilnic ceva nou, cred ca este reteta perfecta a perfectionarii.


2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Primul ...blogul Mihaelei "Dulciuri fel de fel". Imi plac o multime de bloguri, dar asta e primul care imi vine in minte si replica ei bestiala cu coniacul inainte de masa :)
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
 Din pacate nu reusesc mereu zilnic sa ma ocup de el dar atunci cand o fac in jur de 45 de minute - o ora  pe zi.

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
http://www.linternaute.com/femmes/cuisine

 
 5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Sa creasca si sa infloreasca, sa reusesca sa transmita pasiunea culinara  si celor care sunt intr-o vizita intamplatoare in zona si sa arate mereu ca a face ceva bun de mancare este la indemana oricui si este un semn de iubire pentru cei pentru care pregatesti masa.
 


 Capitoul Bucatars.ro:

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...

  1. Viu
  2. Cu retete si oameni  exceptionali
  3. Bestial :)))) Preferatul meu .

Comentarii (39)

24.07.2010, 12:14

Lia si eu ma bucur sa va cunosc pe toate, am gasit aici o echipa de oameni exceptionali care mi-au devenit prieteni/prietene fara sa imi dau seama....asta e chiar ceva deosebit, de asta e site-ul asta preferatul meu

24.07.2010, 12:14

Va multumesc pentru aprecieri

LUK

03.03.2011, 14:45

cu intarziere..felicitari pentru interviu..eu acum le iau la rand sa va descopar cat eputin p etoti bucatarasii

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D