Interviurile Bucataras: Sylvia

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Iun 2010, 21:55

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Sylvia

Ii plac mincarurile cu fructe de mare, este zimbitoare si spune despre bucataras.ro ca este un site viu ... Sylvia a raspuns intrebarilor Bucataras

Capitolul despre Sylvia :


1. 3 cuvinte care o definesc pe Sylvia?
 Ce ma defineste ... stiu sa astept, sa am incredere, ofer mereu ceva inainte de a cere.....asta e reteta mea de "supravietuire " :)

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
As lua Biblia, desi nu sunt  o persoana foarte religioasa gasesc ca e cel mai bun ghid de supravietuire, as lua un cutit din ala mare cu care faci fata si in jungla  :) )  si o  oala mare sa pot sa imi fac mancarea, cu restul cred ca m-as descurca la fata locului.

3. Ce te face sa zimbesti?
  Sunt o persoana care zambeste foarte mult :) , nu stiu ce ma face sa zambesc, zambesc cu drag unui strain, unui copil care se loveste de mine in parc, unui om care imi bate prima oara la usa, baietilor mei dragi, zambesc cand nu stiu sau nu vreau sa raspund la o intrebare....

4.Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Ce personalitate as invita la petrecere ... pe Bucataras si pe Irina sotia lui :) ....cu mare drag oricand  as avea ocazia ( acum am vorbit serios) si m-as stradui sa fac o cina buna .


5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
As vrea sa ajung o data pe Insula Reunion .


 Capitoul Sylvia in bucatarie :

1. Care este mincarea ta preferata?
Fructele de mare, mereu gasesc o aroma noua la ele ....

2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Prima pizza mancata in Italia cu ierburi aromate proaspete.

3. Ce nu-ti place sa manici?
Melci ...as manca numai daca viata mea ar depinde de asta.
4. Care este bautura ta preferata?
Vinul rosu si mai Specific de la Bordeaux, Pomerol .

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Nu cred ca exista un tips anume care imi vine in minte acum, ar fi generic vorbind: pasiunea de a incerca totul , de a nu spune ca ceva e prea complicat inainte de a-l face. Ca tips totusi ...adaugarea condimentelor in mai multe etape in cantitati foarte mici, patrund in alimente, nu dai gres cu cantitatea si ramane mereu aroma dorita la final.

Capitoul Sylvia despre blogosfera culinara:

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Este o execelenta idee, cunosti oameni care impartasesc aceeasi pasine, legi prietenii, inveti zilnic ceva nou, cred ca este reteta perfecta a perfectionarii.


2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Primul ...blogul Mihaelei "Dulciuri fel de fel". Imi plac o multime de bloguri, dar asta e primul care imi vine in minte si replica ei bestiala cu coniacul inainte de masa :)
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
 Din pacate nu reusesc mereu zilnic sa ma ocup de el dar atunci cand o fac in jur de 45 de minute - o ora  pe zi.

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
http://www.linternaute.com/femmes/cuisine

 
 5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Sa creasca si sa infloreasca, sa reusesca sa transmita pasiunea culinara  si celor care sunt intr-o vizita intamplatoare in zona si sa arate mereu ca a face ceva bun de mancare este la indemana oricui si este un semn de iubire pentru cei pentru care pregatesti masa.
 


 Capitoul Bucatars.ro:

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...

  1. Viu
  2. Cu retete si oameni  exceptionali
  3. Bestial :)))) Preferatul meu .

Comentarii (40)

24.07.2010, 12:14

Va multumesc pentru aprecieri

LUK

LUK
03.03.2011, 14:45

cu intarziere..felicitari pentru interviu..eu acum le iau la rand sa va descopar cat eputin p etoti bucatarasii

11.12.2017, 23:49

Un chip frumos cu suflet mare !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!