Interviurile Bucataras: Zamfira

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 26 Iul 2012, 02:07

Articol pe placul a 37 bucatarasi
comenteaza

Zamfira iubeste pianul, nu-i place minciuna si-i o fire vesela care caracterizeaza barbatul ideal astfel: tinar, bogat si devreme acasa :))! Sa o cunoastem in rindurile de mai jos 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Sunt Zamfira, am 38 de ani, nascuta in Sighisoara jud. Mures si brasoveanca de aproape 30 de ani. In ultimii 20 de ani, principala ocupatie a fost invatatura, scoala, sunt absolventa de Muzica (pedagogie-pian). In ultima perioada m-am reprofilat si actualmente imi desfasor activitatea in invatamantul superior.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Ar trebui sa-i intrebam pe ei. Totusi buna dispozitie si simtul umorului.

3. Principalul tau defect? 

Cred prea mult in oameni.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Sa traiesc in Occident, sa am lantul meu de restaurante si sa am cu 15 ani mai putin.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

Avem o pasiune comuna: gatitul si-mi place sa socializez. Trebuie sa rescunosc ca a fost o dragoste cu nabadai, un inceput furtunos, dar acum a iesit soarele si pe strada mea. Acum in mod serios, n-am inteles eu de la inceput ce si cum e la Bucataras.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

La serviciu :), dar daca e sa aleg intre net si bucatarie, timpul petrecut e in mod egal.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

De copil, ajutand in bucatarie pe bunica si pe mama.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Galuste cu prune

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Cartofi prajiti cu mujdei.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

In Ungaria la Szeged: han traditional, friptura tiganeasca

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Papanas si Sarmale.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Ultimul pont, pe care l-am impartasit cu colegii de pe bucataras, cartoful crud in borcanul de castraveti murati.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Am ars o tocanita.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Mancare de serpi sau ciudatenii de mare sau insecte.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

 Parfumuri, arome, lumanari.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Tanar, bogat si devreme acasa :)).

3. La ce visezi?

La o viata mai linistita.

4. Ce pasiuni ai?

Bucataria, pianul-muzica, pictura, excursii, animalele.

5. Ce urasti cel mai mult?

Minciuna.

6. Cum te relaxezi?

In mijlocul naturii.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 

Culoarea rosie; Genul de muzica: clasica-pop; Florile preferate: trandafirii portocalii

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 

Ma bucur ca exista, ii urez viata lunga Bucatarasului si sper ca utilizator sa nu-l dezamagesc.

Vizitati albumele foto ale Zamfirei, sint superbe!

Comentarii (45)

19.08.2012, 19:35

08.05.2013, 16:27

Niste carnati n-ai,ca papanasi,cartofi prajiti si galusti cu prune am gasit...

Ina

14.05.2013, 07:56

aia-i gasesti la Medi ) Cu oua!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20