Interviurile Bucataras.ro: Angelica (castigatoarea Retetei anului 2012)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 21 Mar 2013, 22:45

Articol pe placul a 33 bucatarasi
comenteaza

 Bucataras.ro, siteul culinar numarul 1 in .ro, a desemnat luna trecuta Reteta anului 2012. O prezentam acum pe Angi, castigatoarea noastra cu superbul tort (click aici), care a raspuns intrebarilor noastre clasice. Vom descoperi o mama vesela, sensibila si pasionata pina peste cap de trebusoarele din bucatarie :)

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Sunt Angelica si in ultimii 20 de ani am facut de toate  ...pfoooai 20 de ani ,mi se pare asa de mult...;mai pe scurt, mi-am trait viata la maxim cat am putut mai bine. De 9 ani sunt mama, fapt care imi bucura si imi ocupa viata intr-un mod cu totul diferit,se traieste si se simte altfel ,intesitatea este alta,de nedescris.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Fiecare dintre prietenii mei apreciaza ceva diferit la mine,depinde care parte le place lor.In primul rand sunt o tipa ''de viata'' ,asta este prima impresie de impact,sa zic asa...restul vine de la sine:-)

3. Principalul tau defect? 

Hmmm,aici mi-as gasi mai multe din capitolul ''defecte fizice'' ,dar, daca vorbim de partea cealalta atunci as zice sa sunt cam perfectionista, lucru care nu intotdeauna este in avajntajul meu,uneori este obositor sau chiar deranjant,dar ce sa fac?.. asa sunt eu.Poate odata cu batranetea voi trece si peste asta ,pana acum nu am reusit, poate doar foarte putin.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Planuri am o gamada, dar nu reusesc inca sa le pun pe toate in practica pentru ca imi dedic tot timpul copiilor.Oricum printre astea visez sa imi termin casa de la tara si sa am o gradina plina cu ierburi ,legume bio si aer curat la discretie.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :-))

Ha,Ha...abia intr-un tarziu am aflat de fondatori,la inceput m-au cucerit fetele de acolo.Multe dintre ele sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine si cu siteul meu culinar.Apoi varietatea ,diversitatea,ineditul,atmosfera si mai la sfarsit partea practica..m-am descurcat destul de greu cu intrarea in site,mi s-a parut un labirint la care nu reusesc nici acum sa-i dau de capat cu totul:-))) Per total,buna dispozitie mancare de calitate,sfaturi indrumari calitati care dau pe spate pe oricine.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Oooo, normal ca in bucatarie.Pe net stau doar atunci cand copiii nu sunt in preajma.Sub nicio forma nu as lua din timpul lor pentru o runda de navigare virtuala,nu de alta dar ma ''fura ''repede peisajul si pierd mult timp:-)))asa explic eu multe nopti nedormite.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Eh, nu stiu daca este chiar talent, dar pasiune sigur este.Mama imi spunea ca prima prajitura am facut-o in chiuveta..acolo am spart ouale,am pus faina si am amestecat in ele de mama focului.Cand am primit primit primul meu set de vase de jucarie cred ca am fost euforica.Am gatit placintele si le-am copt in cuptor alaturi de tava uriasa a mamai,am fost foarte incantata.De atunci,cu orice ocazie am gatit,mama m-a sustinut si m-a incurajat chiar daca de multe ori mai mult o incurcam.In fiecare zi invat cate un lucru nou si cred ca nu-mi va ajunge viata asta sa le invat pe toate asa ca ma bucur de ce stiu in fiecare zi  si mereu este loc de mai bine:-)

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Balmosul! Categoric balmosul facut cu lapte de oaie de la stana, cu multa branza iute de oaie si carnat afumat bine de tot! Era asa de frumos, contribuiam si noi,ma simteam pe atunci Heidi, fetita muntilor...vremuri frumoase imposibil de uitat.Nu uit nici tochitura cu mamaliga,dementa totala!

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Mai, eu ador mancarea buna,dar cred ca bezele cu nuca si zmeura sunt cele trei preferate ale mele pe care nu le-as refuza niciodata si nici nu m-as satura de ele.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Oooo, preparate tari sunt mai multe,imi plac toate care sunt gatite bine,insa imi aduc aminte de bob gulasul de acum doi ani pe care l-am mancat la Campionatul de gatit de la Cluj,a fost perfect!

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Asta nu stiu sa zic,mi-ar placea  ca toate retetele mele sa dea peste cap simturile oricui,dar,de obicei, pe ai mei ii dau pe spate cu dulciuri,cred ca este ceva mostenit...de la mine:-)))),si io's mare amatoare de dulciuri.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Pont culinar eu consider ca este un lucru pe care eu nu l-am stiut, dar imi este de foarte mare folos.Mereu invat cate unul ,toate sunt super eficiente si utile,dar daca insisti la unul, cred ca aleg repararea caramelului taiat,pont demonstrat live de catre Gaby.A fost ceva de care eu chiar nu aveam habar si care mi-a fost de mare folos de multe ori si spun asta nu ca sa ma dau bine pe langa ea:-))))ci pentru ca asa este!

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Cea mai mare???La mine toate mi se par catastrofale,dar cea mai mare cred ca a fost atunci cand am pus o sare granulata cumparata de la Plafar in loc de zantitatea de zahar intr-o prajitura...aspectul era identic,recipientul la fel...esec total si obraji inrositi pe masura.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Ciudateniile alea asiatice nu ma incanta deloc...capuri de rate,mate,serpi,fudulii...nu cred ca ar duce stomacul meu atat de mult:-(

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

Sincera sa fiu, o ora la sala de sport.Ador sportul,ajuta mult si la psihic pe fizic ,te simti altfel si te percepi altfel.Pentru mine asa functioneaza:-).

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Barbatul ideal este sotul meu...altceva nu mi-as putea dori.

3. La ce visezi?

La un viitor frumos pentru copiii mei si la o batranete petrecuta la casa de la tara..ma rezum la atat.

4. Ce pasiuni ai?

Gatitul pe locul 1,sportul pe locul 2 si pun pe locul 3 gradinaritul,ador sa vad roadele muncii  mele cum cresc:-)

5. Ce urasti cel mai mult?

Ipocrizia cred ca ma deranjeaza,cu toate ca nici cu asta nu-mi amaresc sufletul de multe ori.

6. Cum te relaxezi?

Petrec mult timp cu copiii ,pentru mine este un mod de relaxare.Cand am liber total imi place sa umblu prin magazine sau targuri cu vase,linguri,blide si tot felul de articole de astea de bucatarie.Mai tot ce vad pe acolo mi-as imagina ca decor  in cate o poza;-)))

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 

Imi place foarte mult albul,genul de muzica...cred ca muzica disco a anilor trecuti,este plina de amintiri,si florile preferate sunt bujorii rosii si calele.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 

Bravo oameni buni!O treaba excelenta executata perfect,alte comentarii nici nu isi au rostul!

Fiti la fel de plini de viata in continuare,mancati la fel de bine,fiti la fel de buni ...si vom sta la cafea pe Bucataras si vom saliva la bunatati pana la adanci batraneti fiecare la casa lui si eu in casa mea de la tara:-)

Cat despre pronuntat numele Bucataras...va fi fooooarte des.De fiecare data cand imi voi privi superbul premiu de la voi, imi va zbura gandul catre cei care au facut toate astea posibile,adica voi Bucataras.ro.

Multumesc!!!

Comentarii (26)

08.05.2013, 18:20

Eu la tine pe pagină n-am prea comentat,(nu mă pricep când e ceva gătit prea sofisticat) Dar sunt docil şi învăţ repede. M-am bucurat să citesc un interviu curat şi plin de viaţă, care sigur e în concordanţă cu cele descrise şi-n realitate. Bravo!

08.05.2013, 18:22

Padre,lasa ca ma intalnesc eu cu ea cat de curand si-apoi iti spun ce si cum)))
Problema e ca imi da intalnire pe terenul de sport

08.05.2013, 21:26

Am încredere, Dia, că doar nu m-ai minţi tu pe mine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]