Interviurile Bucataras.ro: Geanina (JamilaCuisine)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 8 Mai 2013, 08:44

Articol pe placul a 37 bucatarasi
comenteaza

JamilaCuisine ne rasfata mereu cu retetele ei video. Vesela, dar timida, dupa cum zice, se descrie ca o persoana sociabila, mereu cu zimbetul pe buze. Ce ziceti, se potriveste sloganului nostru Cook & Smile? Sa o descoperim pe Geanina in rindurile de mai jos:

Antreul:

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Ma numesc Geanina sau Jamila (cum vreti voi) sunt din Bucuresti si am 25 de ani. In ultimii 20 am facut faculatea, masterul, m-am casatorit si am inceput acest proiect nemaipomenit si drag sufletului meu care se numeste JamilaCuisine.
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Sunt o persoana sociabila, mereu cu zambetul pe buze...restul nu stiu, ar trebui sa-i intrebati pe ei :)
3. Principalul tau defect? 
Timiditatea.
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Sa fac din JamilaCuisine un brand cunoscut la nivel national!
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?
Sotul meu a descoperit Bucataras-ul si s-a indragostit de el :))))
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Cu siguranta in bucatarie!
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Pe la 18 ani am inceput sa gatesc cu tatal meu. Faceam impreuna mancarea pentru sarbatori. Apoi am inceput sa gatesc singura, in special prajituri si mancare italiana si spre surprinderea mea, toate imi ieseau bine :D

Felul principal:

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Puiul de curte cu sos de rosii imi aduce mereu aminte de bunica mea si de copilaria la tara.
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Creveti as putea manca in fiecare zi si nu m-as satura.
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
In Maroc am mancat cel mai bun couscous cu pui din viata mea.
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Puiul meu umplut in stil marocan are un super succes de fiecare data. La fel, toate mancarurile marocane fac furori.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Nu-mi aduc aminte de un anume pont, dar am primit multe ponturi care m-au ajutat mult si am mai furat si eu din emisiunile culinare americane pe care le urmaresc mereu.
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
In timpul unei retete video am scapat un bol de sticla intr-o oala cu ciorba fierbinte. Spre norocul meu bolul nu s-a spart :D.
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Carne de porc si mancare de bame.


Desertul:

1. Ce ti se pare sexy?
Inteligenta si bunul simt.
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Barbatul ideal arata exact ca sotul meu, dar mai vorbaret :))) :D :D :D :D :D
3. La ce visezi?
La o casa marrrreee, doar a mea :P, si la o bucatarie imensa cum vezi pe la americani :))))
4. Ce pasiuni ai?
Imi place sa gatesc, sa calatoresc, sa citesc, sa fac origami :D
5. Ce urasti cel mai mult?
Urasc prostia, infatuarea, prostul gust si invidia.
6. Cum te relaxezi?
Ma relaxez ascultand muzica mea preferata la casti sau plimbandu-ma undeva in aer liber.
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 
Culoarea mea preferata este mov. Ascult muzica disco/pop, latino,clasica. Florile mele preferate sunt trandafirii rosii.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:  

Pentru mine bucataras.ro inseamna o comunitate de oameni  priceputi si frumosi. O comunitate unde putem sa ne impartasim retetele, unde putem sa ne ajutam si sa ne sustinem. Imi place de mor ca gasesc mereu pe bucataras retete noi, oameni minunati si super concursuri.

Comentarii (59)

12.05.2013, 12:22

Ina

Ina
14.05.2013, 08:03

)))Mie-mi plac mainile mici si grasune )

14.05.2013, 15:26

ca si ale mele
PS Fie ca dorintele sa ti se implineasca pentru ca ai talentul necesar

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!