Interviurile bucataras.ro: Lia

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 27 Iul 2010, 23:10

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
Interviurile bucataras.ro: Lia

Din Timisoara, Lia ne incinta cu retetele ei. Azi, ne povesteste cum la 18 ani a mincat icre de manciuria. Credea ca maninca gem si a fost surprinsa de gustul de peste al "acestuia". Isi aminteste intimplarea cu zimbetul pe buze ...

Capitolul despre Lia

1. 3 cuvinte care o definesc pe Lia?

Perfectionista,optimista,vesnic dornica sa ajute

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Telefonul,aparatul foto si un cort.

3. Ce te face sa zimbesti?

Copiii, animalele, pasarile, florile.

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?

Angela Similea este si va fi mereu, artista mea de suflet.

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

Imi place in mod deosebit muntele mai ales vara, dar imi place si Marea Neagra unde de-abia astept sa mergem, luna viitoare.

Capitoul Lia in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?

Imi plac in mod deosebit meniurile chinezesti, mai putin bambusul. Salatele, ciorbele de legume si in general toate fructele.

2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Aveam 18 ani cand am mancat pentru prima data icre de Manciuria, eram la un restaurant vanatoresc si habar nu aveam ce erau acele buburuze rosiatice transparente, care ne-au fost servite cu o bucatica de unt, ca aperitiv...atunci am vazut pentru prima data asa ceva si am crezut ca ne serveste gem si cand am gustat avea gust de peste...a fost tare hazliu...pe vremea comunismului multe nu am stiut...

3. Ce nu-ti place sa manici?

Mancare de gulii.

4. Care este bautura ta preferata?

Apa plata si sucul de fructe si legume, proaspat stoarse.

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

Ficatul nu se sareaza inainte de prajire, daca vreti sa ramana fraged.

Capitolul Lia despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Imi place ce gasesc aici, imi place ca fac parte din ea.

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

http://truedelinghts.wordpress.com

3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?

3-4 h pe zi

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

http://saveursetgourmandises-nadjibella.blogspot.com/

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Sa traiesti sa infloresti si multi membrii noi sa primesti.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...

1. foarte vesel

2. cu retete delicioase

3. de nota 10

Comentarii (50)

03.08.2010, 13:49

multumesc bunica cred ca ai dreptate

09.12.2010, 18:41

lia ,te pupacesc si iti multumesc pentru mesaj.ce ne-am face fara tine?ma bucur ca te-am intalnit pe Bucataras, salutari la Timisoara

LUK

LUK
23.02.2011, 17:41

felicitari pentru interviu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!