Interviurile Bucataras.ro: Simona72

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 5 Mai 2013, 22:35

Articol pe placul a 44 bucatarasi
comenteaza

Emotionata pentru ca a primit intrebarile Bucatarasului, Simona si-a deschis apoi sufletul frumos si ne-a vorbit despre pasiunile ei. Va las in continuare sa cititi cele spuse de ea, inca o fata de care sintem mindri ca se afla in comunitatea noastra. 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

E adevarat ca nu ne prea stim, dar sper sa ne cunoastem mai bine, iar cind am primit emailul cu intrebarile m-a cuprins asa o emotie si mindrie, de ce sa nu recunosc...  Asadar, cine sunt si ce am facut?? Nu e foarte greu de spus, sunt un om printre oameni, fara pretentii prea mari de la viata, zic eu, am terminat niste scoli, am o meserie care ma solicita enorm psihic, in fiecare zi invat cite ceva despre oameni si nu contenesc sa ma minunez. Am un simt al umorului dezvoltat si-mi plac oamenii veseli, doar ca pina nu cunosc oamenii nu ma prea exteriorizez. Sunt extrem de emotiva si romantica, pling foarte repede, pe ascuns, la scene de dragoste, cind vad copiii plingind sau batranii, la muzica care-mi merge la suflet, cind vad sau cunosc oameni adevarati ... dar sunt si o persoana puternica, meseria nu ma lasa sa fiu altfel din cauza ca lucrez cu oameni si pentru oameni. Sunt o mama fericita a unui baiat de 14 ani si jumatate si o sotie a unui barbat minunat pe care-l ador. Ei si mama sunt familia mea, pentru care as fi in stare sa fac orice, ei imi dau puterea necesara... 

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Atunci cind cineva imi devine prieten face parte din familia mea, sunt vesela, fff activa, ma stapinesc greu in fata nedreptatii, o buna ascultatoare, vei gasi mereu un umar liber pe care sa plingi...nu mai stiu, poate sa-i intrebam si pe ei :).

3. Principalul tau defect? 

OOO sunt mai multe :)): mindra, capoasa, am invatat cu greu sa fiu "diplomata" si sa nu spun ceea ce gindesc despre oameni, pentru ca asta deranjeaza foarte mult, am o fobie de masina, de stat in dreapta, pentru ca si eu conduc dar strict cit e necesar, nu va doresc sa mergeti cu masina cu mine pentru ca ma panichez foarte repede, sunt gesturi involuntare pe care le fac... excesiv de grijulie, imi pierd rabdarea destul de repede.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Cred ca fiecare etapa a virstei vine cu planurile ei, sa ai o casa, o masina...dupa ce le ai pe toate si ai mai inaintat in virsta iti doresti altceva...copiii sa reuseasca in viata si sa urmeze o scoala buna, de fiecare data iti doresti cite ceva sau ai un plan...imi doresc o casa mica cu putina gradina unde sa cresc citeva animalute, iar linistea  si familia sa ma inconjoare.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

M-am indragostit de oamenii de aici, de veselia, de nebunia, de bolunzeala lor...recunosc ca am fost sceptica la inceput, cum sa vorbesc si sa ma destainui unor oameni pe care nu-i cunosc...am ris si am plins alaturi de ei ... asa m-am indragostit :).

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

In bucatarie desigur unde trebaluiesc si merge televizorul pe TV Paprika. Iar asta cu netul vreau sa stiti ca nu ma pricep la comp, stiu doar strictul necesar, nu stiu de unde si cum puneti voi bancuri si imagini, poze, etc...deci sa nu va asteptati in curind de la mine sa vedeti asa ceva pentru ca nici nu am rabdare sa invat.:))

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Nu cred ca este vorba de talent. Am fost cred nevoita oarecum, iar principalul vinovat este mama. Ea seamana oarecum cu Buni (de-aia m-am indragostit eu de ea), o femeie frumoasa, pedanta, eleganta, grijulie pentru nepot si pentru noi. Citeste multe carti si articole despre sanatate, alimentatie...si-mi spunea de fiecare data: aia sa nu maninci ca nu-i buna, aia contine Euri, aia e asa si pe dincolo...mergeam la cofetarie si toate prajitule aveau acelasi gust. Am descoperit mirodeniile orientale, mirosurile, aromele, talentul unor oameni si pasiunea cu care gateau, abundenta si diversitatea  de produse care au aparut pe piata noastra...  Toate acestea si multe altele m-au determinat sa fac cit mai multe in bucatarie, sa invat cit mai multe, iar cu cit descopeream si invatam mai multe cu atit mai tare ma indragosteam si cred ca a devenit pasiune nu talent.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

In copilarie nu mincam, imi aduc aminte ca umbla bunica cu castronul dupa mine peste tot sa-mi dea sa maninc:)), dar ce-mi aduce aminte totusi de copilarie este mamaliga cu brinza si smantina.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Sunt multe, dar printre ele sunt brinzeturile de orice fel, pestele si tot ce provine din mare, prajiturile cu frisca, inghetata de fistic si cred ca mai sunt si altele :))

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

In mai multe locuri: in Moldova am mincat cele mai bune sarmale si cel mai bun bors, in Grecia am mincat cea mai buna tocana de miel si cele mai bune  fructe de mare, sunt mai multe, nu cred ca poate sa fie un singur preparat cel mai bun. 

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Cred ca placintele cu brinza dupa reteta mamei s-ar incadra aici ...

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Off, sunt multe, un pic de suflet in ceea ce faci.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Prima de care stiu, dar de care nu-mi aduc aminte cu placere este cind eram copil am varsat lapte fierbinte pe mine si m-am ales cu o pata pe piept....iar ultima este cind am copt castane in cuptorul meu cel nou si citeva au explodat.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Viermi si goange de orice fel.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

Sa faci dragoste sub cerul liber.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Stiu ca suna ca un cliseu si cred ca toate spunem la fel, dar sotul meu este barbatul ideal pentru mine, este sufletul meu pereche, avind in vedere ca-l cunosc de la 16 ani si am trait o adevarata poveste de dragoste cu bune si cu rele, pina ne-am hotarit sa ne casatorim dupa 7 ani de prietenie tumultoasa.

3. La ce visezi?

La multe, prea multe de zis aici, dar la liniste in general.

4. Ce pasiuni ai?

Sa gatesc, cinematografia, muzica de la cea clasica la populara, depinde de moment, cititul, drumetiile, marea, vara, apa, muntele...

5. Ce urasti cel mai mult?

Prostia si minciuna, manelele, oamenii care se dau in spectacol gratuit.

6. Cum te relaxezi?

Tot ce inseamna aer liber.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 

Albastru si alb/muzica veche/lalele si cale.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 

M-am indragostit mai greu, mi-a fost greu  sa ies din cochilia mea si sa am incredere in oameni pe care nu-i cunosteam. A fost o adevarata necunoscuta la inceput ca nu stiam ce se intimpla pe aici, cum de va cunoasteti voi unii pe altii, imi era rusine sa scriu ceva sau sa intreb, cautam nebuna pe site si incercam sa inteleg, nu stiam ce inseamna fundita aia pe care o primesti la unele retete cu Garantat Bucataras .ro, nu stiam multe. Nici acum nu le stiu pe toate, dar ma simt acasa aici, ma simt bine printre oameni frumosi si veseli si nu mai am teama si rusinea aia de nestiutor, de nou. Sunteti ai mei, iar daca am spus citorva persoane ca am un site pe care postez retete s-au uitat chioris, asa ca nu mai spun la nimeni. Sunt mindra ca ma aflu printre voi si ca m-ati acceptat, ma trezesc cu voi, ma culc cu voi, uneori sunt certata pt voi si imi sunteti tare dragi si sper sa ne cunoastem cu adevarat intr-o zi. Stiu sigur ca daca ne vom cunoaste imi vor da lacrimile...va pup si va imbratisez cu drag.

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii (55)

14.05.2013, 16:04

Frumos articol! Mi-a facut palcere sa te cunosc! Toata lumea are un pic de mandrie asa cu si trebuie ai o familie minunata si iti doresc multa fericire in coninuare

02.03.2015, 17:07

""Sunteti ai mei, iar daca am spus citorva persoane ca am un site pe care postez retete s-au uitat chioris, asa ca nu mai spun la nimeni. " mie imi spui? Eu cateaodata rad singura prin birou si atunci sa vezi....)))))Esti romantica, sensibila, indrazneata, directa si cel mai important pui suflet in orice faci, asa te-am citit eu, acum daca ma insel sa ma corectezi. si sper ca intro zi pot sa te pup si sa te impbratisez, sa te strang pana te las fara aer, putin asa... ))

15.08.2015, 20:01

Simona fata draga doar tu sti ca te iubesc Iti doresc sa ai parte numai de bine alaturi de cei dragi sufletului tau frumos

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola