Jurnal de bucataras, data stelara 2 ian 2013 - 2 ian 2016

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 2 Ian 2016 | 1776 vizualizari

Comentarii (21)

02.01.2016, 07:07

Ina

Ina
02.01.2016, 08:56

La multi ani, Cleme! Sa ramai la fel cum te stiu si cum te descrii , ca e de bine

02.01.2016, 09:17

02.01.2016, 09:23

La mul'i ani,Clemeeeee!Cine te place te ia ca atare

02.01.2016, 09:58

La multi ani ! Foarte frumos ai scris

02.01.2016, 10:49

Minunat,articolul tau! Esti un om pe care-l plac mult! Ramai asa in continuare ca e bine!

02.01.2016, 11:41

Nu cred ca exista cineva care sa nu te placa! Eu ma bucur ca te-am cunoscut si iti doresc sa ramai la fel de vesela si optimista si la cat mai multi ani alaturi de noi!

02.01.2016, 11:54

Foarte frumos Cleme. Esti o persoana minunata si plina de viata. Imi place de tine ca nu pui la suflet si nu te lasi afectata de ''uratul'' din jurul nostru. Te pup dulce! Felicitari pentru minunatele tale ganduri pe care le-ai impartit cu noi.

02.01.2016, 11:55

Frumos! La multi ani Cleme!

02.01.2016, 13:30

La multi ani Cleme
Pentru mine site-ul asta e picatura de frumos,tonicul de care ai nevoie intr-o zi mohorata,momentul de inspiratie,mangaierea ori startul la voie buna cand psihicul are nevoie de asa ceva.
Ma bucur ca m-am maturizat in timp si am invatat sa "elimin" ceea ce nu-mi convine,ceea ce nu este pe gustul meu si nu ma refer aici doar la ....peste )))
Sper sa ramanem la fel de frumosi,de veseli si creativi ca pana acum.Adevarat,asta s-a construit in timp,dar am REUSIT si asta conteaza

02.01.2016, 16:42

Esti sarea si piperul Bucatarasului ! Felicitari!

02.01.2016, 16:49

Multumesc, dragilor !

02.01.2016, 20:41

Mai Clementina dar ce frumos zici tu aici ce zici... Eu aveam asa, o banuiala ca asa ar fi :-P, ca asa ma simteam si eu , ca bucatarasii sunt oameni faini de tot si ca pe aici e cam dlagut . Imi vine sa alerg pana la Campina sa iti multumesc pentru toata energia aia buna sub forma de sare si piper , a nu se intelege ca nu imi plac prajiturile tale, daca tot as veni pana la Campina as gusta si niste prajituri d'alea "nasoale", sa stii .

02.01.2016, 20:51

Te pupacesc tare si sa nu iti pierzi niciodata zambetul si voia buna

02.01.2016, 21:00

Implinisi 3 anisori, ce varsta frumoasa si inocenta )
Ma bucur ca te-am cunoscut si real si te felicit pentru tot ce faci pe aici, pentru buna-dispozitie pe care o creezi zi de zi, dar si pentru nr mare de retete postate in acest interval.
Sa fii sanatoasa si mereu voioasa si sa petreci multi ani pe frumasa corabie a bucatarasilor!

02.01.2016, 21:18

Mai Bucataras e asa o frumuseata la Campina, parol...si niste coclauri unde poti sa umbli hai hui si cica e una Cleme , la ea miroase mereu a ceva bun si unde pui ca usa e mereu deschisa.....

02.01.2016, 21:20

Fetilor si baieti, aia asa putini, nici de dragul vostru nu ma schimb, ca una e Cleme zapacita si apoi trebuie cineva sa faca si galagie pe aici, ca adormiti....

02.01.2016, 23:53

Nu am fost niciodata la Campina, deci, e cazul sa umblu hai hui la vara Imi esti tare draga Cleme, cu veselia ta reusesti sa alungi trsitetea. Nu ma lungesc sa-ti spun prea multe, am zis tot. Te pup si te imbratisez cu drag!

03.01.2016, 10:07

Simonete la vara vezi cum iti asezi ploile si faci o plimbare la Campina, n-ai sa regreti, parol de onoare de leoaica care sunt...

04.01.2016, 19:14

Hei, deja treci la grupa mare La cât mai mulți ani de Bucătăraș, și mi-a plăcut ”Cand povestea se va termina, e clar ca planeta Pamant va disparea.” Chiar așa este, o lume minunată, o comuninate veselă, harnică și ”la locul ei” . P.S. Ce cuminte ai fost la prima întâlnire la Sătic

04.01.2016, 19:51

Zmeoiaco, trebuia sa fac si eu impresie buna......

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!