Jurnal de dieta 2012 - episodul 4

Postat de Bucataras in Dieta pe 25 Feb 2012, 10:20

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza
Jurnal de dieta 2012 - episodul 4

Ieri, mesele mele au fost asa:

- dimi: iaurt degresat + cereale + detoxicolon

- gustare: un mar

- prinz: un gyros (lipie mica, pui rotisat, sos de iaurt, castraveti murati, boia, ardei iute murat)

- gustare: un mar

- cina: un iaurt degresat + cereale + detoxicolon

apa bauta 3 litri.

Si iata ma azi. simbata, din nou pe cintar. Sa nu uitam ca joia trecuta, deci cu o saptamina si 2 zile in urma, acesta arata 94,7! A urmat atunci un week end cumintel. Luni aveam 91,6, apoi marti si miercuri greutatea a crescut. La fix o saptamina, joi, a dat primul semn si a inceput sa scada, ceea ce releva faptul ca organismul s-a obisnuit cu noul stil de alimentatie!

Si iata-ma azi, simbata, la 89.00! Fantastic, nu? Ei bine, nu este nimic de mirat. Este doar o proba de vointa. Am folosit in alimentatie un regim stabilit de Nutri pentru o saptamina fara a trisa. N-am gustat dulciuri, sosuri, alcool, am baut cantitatea zilnica de apa si am fost la sala doar o singura data in aceste 8-9 zile (deci nu trebuie sa ne cramponam ca nu facem sport daca vrem sa slabim)

Simbata:

dimi: iaurt degresat + detoxicolon + cereale

prinz: salata cu creveti + 1 ou fiert

cina: 1 dorada + legume la gratar

3 litri de apa

Duminica:

dimi: 2 felii piine prajita + 1 felie peste afumat + 1 iaurt degresat

prinz + cina intre orele 16.30-20.00: 1 polonic rasol de vita, 1 bucata mica rasol + sos de mere cu hrean + 1 bucata mica pui la punga + 3 cartofi + 1 felie tort + 1 bucata de placinta cu brinza + 2 pahare vin

Pfooo, am cam exagerat dupa atitea mese linistite. Si, in plus, cred ca nici n-am baut mai mult de 2 litri de apa. Probabil ca stiind ca de luni incep cele 10 zile de orez am cam scapat friiele :D

 

Comentarii (12)

Ina

Ina
25.02.2012, 21:14

25.02.2012, 23:25

Bai, acum, sa va mai zic un secret. Vreo 2 ani am oscilat 83-86, timp in care mi am schimbat garderoba cu bataie spre 83. Nah, acum, ajuns la 94,6(7) era cam naspa ). Ale naiba pulovere incepusera sa aiba burta )

25.02.2012, 23:29

Mda,garderoba ne joaca feste
Dupa ce incepusera sa ma cam stranga hainele,m-am decis ca trebuie sa slabesc.Acuma-mi sunt mai largi decat imi erau inainte.Tot se cer schimbate
Dar mai mici imi cumpar cu placere

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!