Jurnal de dieta

Postat de mitinita in Dieta pe 29 Mai 2012 | 5122 vizualizari

Comentarii (42)

30.05.2012, 11:39

Am venit sa-ti fac galerie
Ar trebui sa ma bag si eu, dar mai aman putin. Dupa ce gat cursul voi reveni la sport si ultima masa la ora 6-7 seara.

30.05.2012, 23:02

cu zaharul stau bine,dar am o pizzerie sub bloc si de cate ori ies din scara imi vine pe la nas un miros de prajeala inainte nici nu le bagam de seama...tare curios,eu nici nu mananc din astea prajite

30.05.2012, 23:07

Miti tinem pumnii stransi...abdomene..20....hmmm cred ca trebuie sa mai bagi succes si vointa!

31.05.2012, 15:00

azi s-a stricat liftul,am urcat pe scari,desi initial vroiam sa trag chiulul

LUK

LUK
31.05.2012, 15:11

tine te de program

04.06.2012, 09:35

Saptamana 2: 62,7 kg

Am respectat regulile,am avut doar o mini feliuta de tort

12.06.2012, 09:57

Saptamana 3: 62,5

Las' ca saptamana viitoare o sa fie 61 si ceva

12.06.2012, 10:17

hai ca eu fac galerie
Dupa ce am slabit si eu 10 kilograme,acum vad ca nu se mai intampla nimic,desi mananc mult mai "light" acum ca sunt la piata de toate.
Important e ca le-am dat jos pe alea care chiar ma necajeau rau.

12.06.2012, 11:16

Bravo ptr kg-le pierdute!!!

12.06.2012, 11:19

pai nu-i o realizare Miti,ca astea le adunasem in ultima vreme,realizare ar fi ce mai dau jos de-aci inainte
trebuie sa ma mobilizez din nou

18.06.2012, 23:20

Daca e luni,atunci trebuie sa dau raportul
62,2 astazi...nu prea bine,desi per ansamblu e ok dar o sa ma descurc mai bine saptamana asta,e canicula si dau frau liber la salate

27.07.2012, 10:14

61,5 deci nu prea am cu ce ma lauda...asta a fost luni,dar dupa vacanta la tara nici nu ma mir,la cata slanina am fost in stare sa mananc)
saptamana asta m-a dat jos o viroza intestinala,sigur mai scad,desi nu as fi vrut astfel.
in concluzie,incet dar sigur,noroc ca mi-am dat timp pana in septembrie

21.08.2012, 11:03

60,1...am cam ramas in urma cu planul si nu mai am mult pana la termenul limita. dar macar sunt bronzata

21.08.2012, 11:04

hai ca-ti tin pumnii eu m-am lasat un pic pe tanjala,dar va trebui sa ma apuc iar curand

21.08.2012, 11:08

multumesc ,dia 60 e tocmai bine la mine,ce vreau sa mai dau jos acuma se va pune inapoi la iarna,de asta vreau sa am niste rezerve

21.08.2012, 11:15

eu am rezerve sa trec peste un an de foamete ))

21.08.2012, 14:57

stii ca vin vremuri grele

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!