Jurnalul unui bucatar (4)

Postat de Sylvia in Bucatarasii pe 3 Oct 2013 | 2737 vizualizari

Comentarii (30)

16.10.2013, 11:54

Felicitări! Te admir de multă vreme Am lucrat și eu puțin în domeniu, tot într-o țară străină, dar aveam 20 de ani , așa că înțeleg perfect prin ce treci Pasiunea și răbdarea te ajută să treci peste toate problemele. Succes mai departe și un mare bravo familiei că te susține și e alături de tine

17.10.2013, 17:12

multumesc fetelor trebuie sa ma adun sa va povestesc si ultima parte de la jurnal

08.11.2013, 15:39

Am citit rand cu rand. Felicitari pentru ambitie, felicitari familiei pentru suport.

16.01.2014, 08:27

Ma bucur ca ti-ai realizat visul. E un domeniu extrem de greu! Felicitari!
Si acum mai lucrezi in acelasi loc?

17.01.2014, 18:38

Dana trebuie sa scriu episodul urmator acul lucrez la un Castel de patru stele din zona mea pe partea de organizari evenimente, receptii , cocktailuri

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!