Jurnalul unui viitor bucatar ( 2 )

Postat de Sylvia in Bucatarasii pe 16 Noi 2011 | 5133 vizualizari

Comentarii (22)

16.11.2011, 23:10

va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine si m-ati incurajat, multumesc celor care au tras de mine sa mai scriu despre experienta mea de viitor bucatar.
PS poza de profil spre sa il multumesca pe Cristi care tragea de mine sa pun o poza cu tinuta de bucatar si nu cu tinuta de shopping la moll e prima mea poza cu tinuta de bucatar, poza de pe Bucataras

17.11.2011, 00:41

Ce ma bucur ca ai revenit incep si eu un curs de bucatar,dar in Romania ...ceva imi spune sa nu am asteptari prea mari. O sa revin la articolele tale si ale lui Cristi,ca sa facem comparatii. Mie o sa mi se potriveasa o bucatarie rapida,dar cum tind sa fiu prea in viteza precis o sa ma puna sa lucrez cu farfurii de tabla ca sa-si diminueze pierderile.
Ce farfurii superbe ai aranjat

17.11.2011, 21:20

sincere felicitari....iti e greu,dar daca faci de placere,parca devine mai usor

17.11.2011, 21:21

superb! bravo,Sylvia! tine o tot asa!

Lau

Lau
17.11.2011, 21:33

foarte frumos,succes in continuare

18.11.2011, 00:50

Minunata mai esti,ce draga imi esti ambitioasa si cu teluri minunate in viata iti doresc mult succes si puuuuuuup

18.11.2011, 08:49

Mult succes in continuare

18.11.2011, 09:25

Daca ai nevoie de cuvinte de incurajare atunci rabdare ,atentie si smerenie daca urmezi acestea trei vei reusi cu siguranta caci tu ti-ai ales viata asta, esti tenace si vei reusi sa rezisti dar sa si inveti multe .Asteptam cu nerabdare vesti de la tine cu realizarile tale.








18.11.2011, 09:37

Esti o persoana puternica,sunt sigura ca vei iesi biruitoare din aceasta experienta.Felicitari pentru tot ce faci si mult succes in continuare,draga mea!

18.11.2011, 09:39

Vezi tu Sylvia,orice schimbare,indeosebi una radicala,cere sacrificii.Sacrificii care se estompeaza cand ceea ce-ti doresti incepe sa devina realizabil.Pana la urma cel mai important este tenacitatea cu care-ti urmezi visul.
Oricum eu iti admir ambitia Sylvia.Munca in bucatarie nu a fost si nu este usoara,indiferent de dotarea ei din punct de vedere tehnic.
Asa cvum am mai spus,uniforma te prinde minunat
Pupici si succes Sylvia

18.11.2011, 19:53

Wow, felicitari! Pare intr-adevar foarte obositor din ce ne spui, dar si foarte interesant si frumos Felicitari si pentru micul record, care e un pas important de altfel si iti doresc multa bafta in continuare, rabdare si rezistenta fizica si psihica! De pasiune nu duci lipsa, deci cred ca va fi bine

18.11.2011, 23:51

Felicitari Sylvia!
Foarte frumos ce faci tu,sunt sigura ca faci cu pasiune si cu mare drag.Nu e usor dar cum spun si fetele,esti puternica si cei puternici razbesc intodeauna.
Sa nu uit sa-ti spun ca esti tare frumoasa

21.11.2011, 18:56

fetelor va multumesc din suflet de laude si de incurajari. Va multumesc si ca imi ziceti ca arat bine in uniforma de bucatar eu inca nu m-am obisnuit cu ea, cei de la restaurant zic ca nu ma recunosc cand ma vad imbracata normal si cu parul desfacut imi zic mereu wow ce schimbare, cred ca e faza de obisnuinta.

24.11.2011, 14:24

Bravo, Sylvia! Felicitari si tot inainte! imi place mult cum povestesti si ceea ce faci acolo, intr-adevar pare foarte obositor...sincer, mi-ar placea si mie!!!!!!!!!!!!!!!!

04.12.2011, 19:25

Niciun lucru bun nu se face fara sacrificii. Rabdare si curaj, mult succes pe mai departe.

04.12.2011, 19:53

Felicitari sincere si te invidiez pozitiv si cu bucurie pentru tine, mi-ar fi placut si mie MULT mai mult sa fac o scoala/practica in Franta decat in Irlanda. Mergi inainte, ai rabdare si bucura-te de clipele astea!

07.12.2011, 23:13

Felicitari din tot sufletu Sylvia esti o femeie foarte puternica ,foarte ambitooasa meriti tot respectu si toate aplauzele.Exista o vorba din batranii"rabdarea e de aur" si cand pui si mult suflet in ceea ce faci? esti fantastica Sylvia.
ps:esti minunata ,esti o dulce..........sa mai zic bafta multa

09.12.2011, 21:28

va multumesc mult trebuie sa vin cu episodul 3 cu primul examen

17.12.2011, 20:06

Felicitari! Parcurgand articolul tau, mi/am adus aminte de "practica" mea la un restaurant grecesc din Germania, , de la spalat vase am avansat la pregatit platourile de servire!!! Succes!

19.12.2011, 10:10

Multumesc mult de urari, si succes la fel ! in orice domeniu .

19.12.2011, 10:56

Esti o norocoasa !!!Poate multe ne-am dori sa facem acest lucru .
Cand vei mai avea momente de sovaiala gandeste-te ca porti si aspiratiile noastre
Privind de departe prima imagine din articol poti vedea deasupra capului ceva ce seamana cu o coronita sau un nimb , de aproape ... nu mai conteaza

19.12.2011, 11:30

Mihaela ce draguta esti tu mereu !!! Multumesc mult de incurajari .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!