Leurda

Postat de Corina33 in Legume pe 25 Mar 2011 | 9079 vizualizari

Comentarii (10)

28.03.2011, 07:03

E asa de buna...eu o folosesc in multe salate, fac si ciorba sau mancare din ea....
Si e si tare sanatoasa....

28.03.2011, 11:09

05.04.2011, 12:27

tocmai am o sacosa de leurda, asa ca am dat startul la salate de leurda

05.04.2011, 20:40

multumesc, am facut si ciorbica, si placinta, si cu paine ca am un "furnizor" bun de leurda cumnata mea sta sus pe deal si culege de zor

07.04.2011, 17:52

corina33 si nu face-ti livrari si in afara Rom? as vrea eu dar raman cu minunatul doar, de cit de buna poate fi

08.04.2011, 13:15

Mona,o sa vb cu ea poate vrea sa-si "extinda afacerea")))))))))))))))

12.04.2011, 12:36

f interesant habar nu aveam de existenta ei...nici nu-mi spune f multe privind-o...credc a la mine in zona nj creste...habar n-am ....n-am folosit niciodata, dar suna bine

23.05.2011, 17:39

Corina scumpa ,mersi de articol,informativ

17.07.2011, 23:09

si eu abia anul acesta am facut cunostinta cu leurda.....si m-a cucerit asa incat am pus 12 pungi de leurda la congelator, ca sa am pentru fiecare luna a anului..
Eu o folosesc la ciorba...e delicioasa!
Se prepara la fel ca si salata.

31.07.2011, 14:10

Eu folosesc multa leurda,la ciorbele de zarzavat,la ciorba de salata verde,la salate.Are gustul usturoiului verde,este gustoasa si ieftina(1 leu legatura de cca 30 frunze)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!