LOVE STORY

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 2 Aug 2012 | 2892 vizualizari

Comentarii (48)

02.08.2012, 11:17

am uitat de concubinajul vostru .Vezi ca la Sibiu dormi in pat cu bunica !

02.08.2012, 11:17

dar la ala ma refeream, n-as indrazni sa ma leg de viata personala a nimanui, nici macar in gluma

02.08.2012, 11:18

ba! dorm singura!

02.08.2012, 11:18

de-aia nu vrei tu sa vii cu Cezar,macar Sim0 se incumeta sa vina cu barbatu'))

02.08.2012, 11:18

nop
cezar 1)nu vrea sa vina
2)are alte trasee")

02.08.2012, 11:21

poate daca l-as ruga eu....

02.08.2012, 11:21

daca nu ne-ajung camerele,va trebui sa ne cuplam,sa ne suprapunem,adio intimitate ))

02.08.2012, 11:22

Tulaaai ca am uitat ca-i Padre in zona

02.08.2012, 11:22

faina poza

02.08.2012, 11:24

Foarte frumos articolul, iar cu permisiunea dv. o sa-l dau mai departe, unei prietene divortate care isi cauta inca sufletul pereche.

02.08.2012, 11:29

Scuze , gaby , eu am crezut ca pot sa mai pun sau sa scot vreo virgula .Devii corectorul meu , te rog ?

02.08.2012, 11:31

gaby , eu scriu dintr-un foc , postez si de abia apoi citesc .Imi cer din nou scuze .

02.08.2012, 11:46

Doamna anomisana ! Ce scriu eu nu e cu drepturi de autor .Chiar nu vreau sa se stie cine le-a scris ! Ma bucur mult cand ideile din scrierile mele sunt popularizate cu speranta ca vor ajunge la sufletul oamenilor si ca vom reusi impreuna , fara falsi idolisi si fara o data fixa ,sa declansam o revolutie tacuta , despre care sa nu se scrie in nicio carte de istorie , dar care sa genereze lumea de maine .O lume ca apa marii ,care sa ne racoreasca , sa ne primeasca la sanul ei unduindu-se in mod placut in jurul nostru , lasandu-ne sa ocupam spatiul necesar pentru a ne simti bine in pielea noastra , fara a deranja pe cei care nu fac niciun rau .

02.08.2012, 11:49

Va multumesc mult pentru aprecieri !

02.08.2012, 12:27

Mai mult decat SUPERB nu pot spune

02.08.2012, 13:00

Costele imi placi , cand spui cate o chestie care ma face sa rosesc si sa am impresia ca esti un om imposibil , cand pomenesti de spuma marii . Concluzia: esti perfect uman .
M-am raportat la cele spuse de ,, sufletul pereche '' , am ras , te-am contrazis , te-am aprobat, m-am abtinut .
Cautand Sfantul Graal nu vedem pe langa ce alte feluri de pietre sau bolovani trecem . Piatra cea colturoasa poate e cea de care ai nevoie sa pui baza la un zid care poate va zgaria neavenitii . Sau pietricica cea neteda iti va face reflexoterapie
.Bolovanul ce-ti sta in drum , te readuce la realitate .
Eu m-am mutat aici acum 8 ani si copilul meu s-a format spiritual impreuna cu altii vreo 50 activi la ,, Liga'' adica la Liga Tineretului Crestin Ortodox . Se intalneau sambata la vecernie si dupa sedeau si pana la 11 noaptea in biserica de vorba . Mergeau la fotbal , sanius , pelerinaje , organizau seri duhovnicesti . De Craciun , rade casa cand intra 30-40 de tineri colindand . Colinda pana la Boboteaza , inclusiv la asezamantul social din Turda si Cluj .Asta vreau sa-ti spun ca , cunosc poate nu sunt popularizate [ doar lauda de sine nu miroase bine ]numai in zona si in altele ,destule locuri si activiti la care le reclami absenta . Toate se datoreaza si depind in general de Oameni[ nu am facut greseala scriind cu O mare] minunati care-si urmeaza vocatia si care nu asteapta reclama .

02.08.2012, 13:03

02.08.2012, 13:11

Saru' mana si multumesc tuturor ! Ma bucur ca exista asezamintele de care pomeneam in scrierea mea .Sper sa ajunga o constanta in viata sociala si spirituala a fiecarei localitati .

02.08.2012, 21:53

Am citit tot articolul. Frumos. Ai trecut prin post, prin Platon, prin probleme de dragoste, prin probleme sociale şi învăţături diverse uneori nepuse în practică.
Eu am să-ţi spun doar în partea de biserică. Cum Mihaela a comentat foarte frumos, vreau doar să-ţi spun că şi la nivelul unei parohii mici cum e a mea (260 de case) există şcoală de duminică cu tineretul. Avem programe sociale desfăşurate ori cu program stabilit calendaristic ori când e nevoie, în funcţie de problemele apărute. Din toamnă poate dau drumul şi vivliotecii parohiale. Se fac excursiipe care tinerii nu le plătesc (suportate de parohie).
Apoi după cum vezi, încerc să aduc câte un răspuns şi pe calea virtuală, aici, pe blogspotul meu ori pe alte căi. Lucrurile se mişcă binişor şi mă bucur când oamenii mă întreabă, când vor să înveţe şi când pun umărul la dezvoltarea unor proiecte de suflet, la proiectele social-filantropice.
Am scris cam mult

03.08.2012, 09:31

Saru-mana , parinte ! Multumesc de aprecieri , Domnul sa iti indrume pasii pe calea cea buna , ajutandu-te sa finalizezi proiectele pe care le ai si te rog foarte serios sa faci o slujba si pentru mine deoarece voi comite in cateva minute o noua scriere pentru care am nevoie de multe rugaciuni in scopul anihilarii energiilor negative , atrase de mine datorita laptopului meu mult prea veninos , sub forma de anateme , injuraturi sau barfe .

27.08.2012, 09:50

Interesant, ai multa dreptate

Cat despre "Peste noi a trecut tavalugul experientelor mai mult sau mai putin amare care ne-au lasat debusolati,nemultumiti ca , desi am licitat cu tenacitate pentru gasirea perechii ideale, am ramas cu enigma sufletului pereche nerezolvata" - pacat ca se intampla asa in foarte multe cazuri. Eu am noroc cred, pentru ca sunt o fire extrem de optimista si nu sunt genul sa fiu debusolata la nesfarsit. Nu cred nici intr-un unic suflet pereche ci in mai multe, hi hi! Adica in viata dai peste oameni cu care te potrivesti intr-o masura mai mare sau mai mica, depinde. Cu unii se schimba in timp, pe masura ce fiecare se dezvolta si poate deveni altcineva, diferit de cum l-ai cunoscut initial. E complicat. Dar cred ca de un suflet cel mai pereche as vorbi cand as fi foarte batrana si imi voi fi trait viata alaturi de cineva si voi privi in urma si voi zice "da, mai, uite ca tu ai fost mereu" sau na, in cea mai mare parte din timp Ca acum, cat inca mai am lucruri inainte pot sa ma iluzionez ca cineva e si sa fiu extrem de convinsa si sa mi se dovedeasca de fapt ca n-am avut dreptate.

Observ ca iti place sa tot amintesti de femeile singure. Pai daca jumatate sunt fara iubit/sot inseamna ca si jumatate dintre barbati sunt cam la fel Pentru ei nu e tragic? Sau doar sexul feminin trebuie compatimit? Desi nu vad de ce e atat de trist totusi ...Cred ca intr-adevar, multe femei au asteptari nerealiste, la fel cum si multi barbati viseaza la himere desprinse din reviste, papusi tacute care nu plang, nu se enerveaza, sunt mereu perfect epilate si parfumate si nu au alta grija si pasiune decat sa ii multumeasca. Na, ce sa zic, usor nu e, insa nici rau, mai tine si de fiecare sa-si stabileasca prioritatile si sa-si dea seama ce vrea cu adevarat. Si sa lupte. Eu o sa mor optimista si fericita, sunt precisa (tocmai pentru ca sunt optimista rau) si pentru ca am fost si jos si am reusit sa ma ridic.

27.08.2012, 12:13

Bine ai revenit , Adinuta !
Barbatii ,majoritatea lor , cel putin , suporta cu placere celibatul si nu zburda de fericire pentru ca se casatoresc . De aceea m-am adresat femeilor , care cauta in mod constient implinirea prin casatorie .Orice ar spune modernistii , familia este celula de baza a societatii si singura care poate asigura o copilarie fericita si un spor demografic sanatos .
Daca nu iti mai raspund imi cer scuze .Inca sunt in concediu si eu in aceasta perioada chiar simt ca traiesc .

27.08.2012, 18:09

"Barbatii ,majoritatea lor , cel putin , suporta cu placere celibatul si nu zburda de fericire pentru ca se casatoresc . De aceea m-am adresat femeilor , care cauta in mod constient implinirea prin casatorie .Orice ar spune modernistii , familia este celula de baza a societatii si singura care poate asigura o copilarie fericita si un spor demografic sanatos ." - pai uite exact de asta trebuie sa te adresezi barbatilor! Ca ai zis si tu, femeile alearga spre casatorie ca albinele in flori.. sau alergau, ca intre timp s-au prins ca nu doar barbatii pot sa zburde un pic. Dar acum, din ce spui chiar tu, eu logic vad sa fie imbiati mai tare barbatii spre familie, nu lasat totul in carca femeii ca nu e chiar corect. Ei, noi sa fim sanatosi, discutiile pot fi interminabile Concediu frumos, sa te odihnesti si s-o pupi pe Ina

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola