Lumea ceaiului- Introducere

Postat de Satisfyyourcravings in Bauturi pe 13 Noi 2012 | 3512 vizualizari

Comentarii (12)

13.11.2012, 14:17

Minunat ! Cred ca te pricepi , asa ca as vrea sa te vad oficiind ceremonia ceaiului , de preferat fara faina pe fata , hai , treaca de la mine , imbracata cu un sari , poti sa fii !

13.11.2012, 14:21

Până atunci, îmi exprim disponibilitatea de a răspunde la orice întrebare legată de ceai, ritualul de ceai, beneficii, probleme și soluții etc.

13.11.2012, 14:45

Te rog sa scrii un articol in care sa ne explici semnificatia fiecarui gest , ingredint etc .Ai deschide o fereastra spre filosofia japoneza si poate am invata ceva de la o natiune care a facut din rahat gadgeturi pe care noi dam o groaza de bani .

13.11.2012, 14:49

A ! Ce ceaiuri energizante imi recomanzi ? N-am inteles diferenta dintre revigorant si energizant , la ceaiuri .

13.11.2012, 14:53

Costel

13.11.2012, 14:53

Cel mai energizant este pu-erh, insa gustul este, sa spunem, neconventional. Asa ca mai degraba as recomanda mate nefermentat, fie simplu, fie in combinatie cu lemongrass. Diferenta intre revigorant si energizat tradusa in termeni operationali este ca ceaiul verde poate fi baut, de exemplu, de majoritatea oamenilor, pana la ora 17-18, in timp ce cel energizant cum este pu-erh, mai mult dimineata pana la ora 12, sa spunem. Mate este recomandat sa fie consumat tot dimineata.

13.11.2012, 15:06

acum , ca m-am lamurit , zi-mi, te rog si niste ceaiuri revigorante .

13.11.2012, 15:06

Foarte bun articol ! Eu iubesc ceaiul

13.11.2012, 15:10

deci , ceaiul verde este revigorant , dar , cum sa-ti spun , banuiesc ca nu vad ca-i verde si nici nu scrie ca-i verde , scrie doar marca .Hai , fa putina reclama mascata .De exemplu , Cio-cio-san , pentru energizare si Mao tze dong pentru revigorarea obositilor ...

13.11.2012, 15:18

Pofticioaso , trimite-mi mesaj ,daca crezi ca nu e "politic corect" sa postezi marci de ceai intr-o lume in care reclama mascata tine loc de buna ziua sau de informatie .

13.11.2012, 15:35

Nu pot sa numesc o companie anume. Cum am spus si in articol, important este sa nu fie la plic pentru a obtine cat mai multe beneficii. As recomanda un ceai verde cu iarba de lamaie si coaja de lamaie, mai ales ca gustul citric il neutrealizeaza pe cel amar. Iar ca instructiuni de infuzare, recomand 2 grame (o lingurita usor cu varf) pentru 250 ml de apa la 80 de grade maxim pentru 2 minute maxim, precum si infuzari multiple.

13.11.2012, 15:38

Iar pe pachet ar trebui sa scrie daca este verde sau alt fel.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!