Masina de piine

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie pe 27 Apr 2009, 12:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Masina de piine

Nu credeam ca poate fi asa de utila. Intr-un an, de cind avem in bucatarie masina de piine, n-am mai cumparat de 10 ori piine. Se prepara foarte usor si iese foarte gustoasa. Poti sa faci piine intermediara, cu lapte, cu semnite, cu ce-ti trece prin cap. Poti prepara aluatul pentru pizza, placinte sau cozonaci. Bucatarasii o recomanda calduros!

Iata citeva retete:

Piine taraneasca (click AICI)

Piine cu cartofi (click AICI)

Piine rapida (click AICI)

Comentarii (5)

vik

vik
01.07.2010, 20:44

Eu folosesc masina de paine si pentru budinca de orez, gris cu lapte, crema de zahar ars, marmelada sau dulceata, chec , tarta de branza,aluat pentru saratele, aluat pentru gogosi vieneze.
Foarte utila, din punctul meu de vedere.

19.01.2011, 11:32

10.09.2013, 22:18

Cred ca eu sunt singura care nu a dat inca de "gustul" utilizarii acestei masini. O am de un an de zile si nu am folosit-o decat la inceput. Nu mi-a placut ce a iesit si mi-a parut tare rau ca am cumparat-o. Dar o sa incerc si retele acestea. Sper sa-mi schimb parerea despre ea si sa ajung sa nu imi mai para rau ca o am in bucatarie.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!