Meniul restaurantelor foarte bune pentru Revelionul 2012

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 24 Noi 2011, 00:05

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

 In fiecare an, restaurantele cu pretentii se intrec in meniuri care mai de care mai spectaculoase. Iata cu ce s-au pregatit pentru trecerea dintre ani acum...

Revelion 2012 la Hotelul Marriott Bucuresti

Pret de persoana: 890 lei (- reducere 10% pentru plata in luna noiembrie)

Tematica: anii '60 / '70 / '80

Selecţiuni din meniu

Carpaccio din piept de raţă afumat | jeleu de fructe de pădure 

Salată din carne de crab | salsa de mango şi papaya 

Terină de raţă | chutney de smochine 

Somon marinat cu martini | tăiţei din hrişcă

Bar de stridii | lamâie | vinegrette de ceapă 

Creveţi la tigaie cu tequila | sos picant 

Medalion de sturion | legume Niçoise 

Antricot de vită la grătar | sos de piper verde 

Scoici St. Jaques la tigaie | risotto cu parmezan Reggiano 

Rossini de vită U.S. Black Angus | terină de ficat cu trufe 

Cotlet de miel în crustă de fistic | soufflé de spanac

Terină de iepure cu trufe | sos de ciuperci de pădure

Cremă de zahăr ars cu boabe de Tonka | zmeură proaspătă

Cremă de mango | jeleu de zmeură

Cremă de zahăr ars cu Tia Maria şi crocant de alune

Mousse de mango | physalis caramelizate

Divertisment
Horia Brenciu și HB orchestra | Andreea | ASHA | DJ

Detaliile le gasiti AICI

Revelion 2012 la Hotelul Continental Bucuresti

Pret de persoana: 170 euro  (- reducere 10% pentru plata in luna noiembrie)

Tematica: anii '30

Cocktail regal (Kir Royal)

Salata de smochine violete gratinate cu branza de capra

Crema de sparanghel cu aroma de trufe

Cochilie Saint-Jacques invaluita in baby spanac

Sorbetto de pepene galben

Muschi de vaca acompaniat cu trio de ciuperci, sos de vin si ciocolata

Tortul reginei

Pachet bauturi nelimitat (Vin alb / rosu, Whisky, Vodca, Campari, Rum, Gin, Cola, Fanta, Sprite, Sucuri de fructe, Apa plata / minerala)

Detaliile le gasiti AICI

Revelion 2012 la restaurantul Jaristea

Pret de persoana: 850 lei

Selectiuni din meniu:

I. Bufetul rece a la russe, dupa popota regimentului de garda Napoleon I

a. Limba de vitel cu sos Dijon si ridichii albe de luna Ninon placute amantei regale

b. Cega afumata de Volga insotita de capere si alte minunate vegetale

c. Morun in aspic cu oarece prazuri, morcovi si patrunjele

d. Telemea de Pind cu masline moi, curmale, coacaze cu piscoturi dupa tainica reteta

e. Masline de Thassos pe icre de crap dunarean

Tot bufetul rece a la russe este inconjurat de licorile ravnite la trecerea 

Berezinei: vutci, cognacuri, tuica plebee, vermuturi si lemonade.

II. Mica ajunare a la Roumaine:

a. Fragedul purcel de lapte invalit in arpagic Ana Blandiana

b. Carnati de oaie Stroe Buzescu

c. Carnati de porc Iancu Jianu

d. Soric de pe burta prajit cu mirodenii tricolore

e. Cartofi si dovleac copt in testul de la Jii

f. Ardei rosii copti de la Moravia

Trebuitoare la ajunare vor fi vinurile albe si rosii, spaima regelui Burebista. 

Se pot asezona dupa modelul nenea Iancu cu apa bulbucoasa, nu-l opreste Kera Calita nici la apa, nici la vin.

III. Dupa pauza romaneasca, garda bonapartista isi reintra in drepturi, zburatoarele isi dau obolul:

a. Royal curcan cu bureti de Piemont, campania din Italia

b. Gasca de Strassburg pe varza calita, prusian metod

c. Fazanul lordului Derby la frigare, impuscat cu alice de argint

d. Fructe murate a la Madame de SevigneFiece zburatoare se insoteste de anghinare in sos bordelez, gutuie coapta umpluta,  piure de pere gascone, dupa dorinta fiecarui conviv,  iar  vinurile se adaugesc cumva cu spumantul de Champagne.

IV. S-a ajuns dupa multa truda, in sfarsit, la vremea desertului, aceste minunatii aduse din campania din Egipt

a. Baclavaua mamelucului

b. Saraygli pentru cadana

c. Rahaturi de Alep

d. Halva cu semnite Mocca

V. Pentru  parisieni se adauga  fermentatele branzeturi, bineinteles, cu licorile belicoase sau cele pasnice mai inainte incercate sau de minunatele liquiouri calugaresti de vorba lung

Detaliile le gasiti AICI

Revelion 2012 la Caru' cu bere

Pret de persoana: 450 lei

Selectiuni din meniu: - nu-s disponibile pe site

Mai multe detalii: - nepublicate inca pe site

Comentarii (2)

26.11.2011, 13:06

02.12.2011, 01:32

piparate pretzuri....dar si multe bunatati

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!