Meniul restaurantelor foarte bune pentru Revelionul 2012

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 24 Noi 2011, 00:05

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

 In fiecare an, restaurantele cu pretentii se intrec in meniuri care mai de care mai spectaculoase. Iata cu ce s-au pregatit pentru trecerea dintre ani acum...

Revelion 2012 la Hotelul Marriott Bucuresti

Pret de persoana: 890 lei (- reducere 10% pentru plata in luna noiembrie)

Tematica: anii '60 / '70 / '80

Selecţiuni din meniu

Carpaccio din piept de raţă afumat | jeleu de fructe de pădure 

Salată din carne de crab | salsa de mango şi papaya 

Terină de raţă | chutney de smochine 

Somon marinat cu martini | tăiţei din hrişcă

Bar de stridii | lamâie | vinegrette de ceapă 

Creveţi la tigaie cu tequila | sos picant 

Medalion de sturion | legume Niçoise 

Antricot de vită la grătar | sos de piper verde 

Scoici St. Jaques la tigaie | risotto cu parmezan Reggiano 

Rossini de vită U.S. Black Angus | terină de ficat cu trufe 

Cotlet de miel în crustă de fistic | soufflé de spanac

Terină de iepure cu trufe | sos de ciuperci de pădure

Cremă de zahăr ars cu boabe de Tonka | zmeură proaspătă

Cremă de mango | jeleu de zmeură

Cremă de zahăr ars cu Tia Maria şi crocant de alune

Mousse de mango | physalis caramelizate

Divertisment
Horia Brenciu și HB orchestra | Andreea | ASHA | DJ

Detaliile le gasiti AICI

Revelion 2012 la Hotelul Continental Bucuresti

Pret de persoana: 170 euro  (- reducere 10% pentru plata in luna noiembrie)

Tematica: anii '30

Cocktail regal (Kir Royal)

Salata de smochine violete gratinate cu branza de capra

Crema de sparanghel cu aroma de trufe

Cochilie Saint-Jacques invaluita in baby spanac

Sorbetto de pepene galben

Muschi de vaca acompaniat cu trio de ciuperci, sos de vin si ciocolata

Tortul reginei

Pachet bauturi nelimitat (Vin alb / rosu, Whisky, Vodca, Campari, Rum, Gin, Cola, Fanta, Sprite, Sucuri de fructe, Apa plata / minerala)

Detaliile le gasiti AICI

Revelion 2012 la restaurantul Jaristea

Pret de persoana: 850 lei

Selectiuni din meniu:

I. Bufetul rece a la russe, dupa popota regimentului de garda Napoleon I

a. Limba de vitel cu sos Dijon si ridichii albe de luna Ninon placute amantei regale

b. Cega afumata de Volga insotita de capere si alte minunate vegetale

c. Morun in aspic cu oarece prazuri, morcovi si patrunjele

d. Telemea de Pind cu masline moi, curmale, coacaze cu piscoturi dupa tainica reteta

e. Masline de Thassos pe icre de crap dunarean

Tot bufetul rece a la russe este inconjurat de licorile ravnite la trecerea 

Berezinei: vutci, cognacuri, tuica plebee, vermuturi si lemonade.

II. Mica ajunare a la Roumaine:

a. Fragedul purcel de lapte invalit in arpagic Ana Blandiana

b. Carnati de oaie Stroe Buzescu

c. Carnati de porc Iancu Jianu

d. Soric de pe burta prajit cu mirodenii tricolore

e. Cartofi si dovleac copt in testul de la Jii

f. Ardei rosii copti de la Moravia

Trebuitoare la ajunare vor fi vinurile albe si rosii, spaima regelui Burebista. 

Se pot asezona dupa modelul nenea Iancu cu apa bulbucoasa, nu-l opreste Kera Calita nici la apa, nici la vin.

III. Dupa pauza romaneasca, garda bonapartista isi reintra in drepturi, zburatoarele isi dau obolul:

a. Royal curcan cu bureti de Piemont, campania din Italia

b. Gasca de Strassburg pe varza calita, prusian metod

c. Fazanul lordului Derby la frigare, impuscat cu alice de argint

d. Fructe murate a la Madame de SevigneFiece zburatoare se insoteste de anghinare in sos bordelez, gutuie coapta umpluta,  piure de pere gascone, dupa dorinta fiecarui conviv,  iar  vinurile se adaugesc cumva cu spumantul de Champagne.

IV. S-a ajuns dupa multa truda, in sfarsit, la vremea desertului, aceste minunatii aduse din campania din Egipt

a. Baclavaua mamelucului

b. Saraygli pentru cadana

c. Rahaturi de Alep

d. Halva cu semnite Mocca

V. Pentru  parisieni se adauga  fermentatele branzeturi, bineinteles, cu licorile belicoase sau cele pasnice mai inainte incercate sau de minunatele liquiouri calugaresti de vorba lung

Detaliile le gasiti AICI

Revelion 2012 la Caru' cu bere

Pret de persoana: 450 lei

Selectiuni din meniu: - nu-s disponibile pe site

Mai multe detalii: - nepublicate inca pe site

Comentarii (2)

26.11.2011, 13:06

02.12.2011, 01:32

piparate pretzuri....dar si multe bunatati

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!