Numarul 2 al revistei Pasticceria aduce cadou o seringa de silicon pentru ornat!

Postat de Bucataras in Concurs pe 17 Sep 2014, 15:45

Articol pe placul a 19 bucatarasi
comenteaza

Al doilea număr din colecția Pasticceria revine cu noi rețete pline de imaginație pentru mini-gustări de neuitat.

Alege să faci un preparat simplu, dar care poate cuceri pe oricine îl vede și, binențeles, îl gustă. Acesta este  ingredientul secret pe care mini-gustările îl aduc petrecerilor tale.

În acest număr veți găsi rețete pentru fursecuri fantezie, prăjiturele babà cu căpșuni, fursecuri cu parmezan, Moelleux cu busuioc și mozarella și multe alte idei care să-ți încânte oaspeții.

Iar pentru că orice cofetar are nevoie de instrumente de calitate pentru a-și desăvârși creațiile, îți oferim gratuit o seringă de silicon cu care vei putea orna ușor fursecurile și prăjiturelele tale preferate. Iar ca să obții   forma dorită pentru fursecurile tale, îți oferim și un instrument de decupat în formă de floare.

Nu rata numărul doi al revistei Pasticceria, acum disponibil în magazinele Inmedio!

Premii din colectia Pasticceria pentru cei mai activi bucatarasi!

Incepind cu aceata saptamina (8-14 septembrie), primii 5 cei mai activi bucatarasi vor fi premiati cu cite un numar al colectiei Pasticceria, distribuita in exclusivitate prin reteaua Inmedio. Premiul consta intr-o revista cu retete si ustensila de bucatarie cadou!
Saptaminile de concurs si premiile:
S1: 8 - 14 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 1 al revistei Pasticceria + cadoul
S2: 15 - 21 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 2 al revistei Pasticceria + cadoul
S3: 22 - 28 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 3 al revistei Pasticceria + cadoul
S4: 29 septembrie - 5 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 4 al revistei Pasticceria + cadoul

S5: 6 - 12 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 5 al revistei Pasticceria + cadoul

Comentarii (11)

17.09.2014, 21:03

Felicitari tuturor

17.09.2014, 21:23

Bravooo!

18.09.2014, 10:11

bravo fetili

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21