Numarul 4 al revistei Pasticceria iti aduce gratuit o formă de silicon pentru lingurițe

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 29 Sep 2014, 19:15

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza
Numarul 4 al revistei Pasticceria iti aduce gratuit o formă de silicon pentru lingurițe
De când nu ai mai preparat ceva mic, dulce sau sărat, care să arate incredibil și să îți încânte prietenii? Acum nu mai trebuie să aștepți, pentru că a apărut numărul patru al colecției Pasticceria, ghidul tău pentru mini-gustări de mare impact.
 
Pregătește-te, căci creațiile Pasticceria nu numai că sunt gustoase, dar arată irezistibil pentru oricine pune ochii pe ele.
 
În acest număr veți găsi rețete pentru evantaie cu ciocolată, mini-tarte cu caramel și multe alte idei originale și simple.
 
Iar ca răsplată pentru interesul tău pentru bucătăria gourmet, vei primi gratuit o formă de silicon pentru lingurițe. Astfel, fie că folosești ciocolată, caramel sau aluat, vei avea întotdeauna o linguriță dulce pe care o poți mânca după ce ai terminat prăjitura ta preferată.
 
Nu rata ultimul număr al revistei Pasticceria, acum disponibil în magazinele Inmedio.

Premii din colectia Pasticceria pentru cei mai activi bucatarasi!

Incepind cu aceata saptamina (8-14 septembrie), primii 5 cei mai activi bucatarasi vor fi premiati cu cite un numar al colectiei Pasticceria, distribuita in exclusivitate prin reteaua Inmedio. Premiul consta intr-o revista cu retete si ustensila de bucatarie cadou!
Saptaminile de concurs si premiile:
S1: 8 - 14 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 1 al revistei Pasticceria + cadoul
S2: 15 - 21 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 2 al revistei Pasticceria + cadoul
S3: 22 - 28 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 3 al revistei Pasticceria + cadoul
S4: 29 septembrie - 5 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 4 al revistei Pasticceria + cadoul

S5: 6 - 12 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 5 al revistei Pasticceria + cadoul

Comentarii (4)

29.09.2014, 19:42

Felicitari!

29.09.2014, 20:24

bravo!

29.09.2014, 20:29

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!