O primavara altfel

Postat de merisor67 in Cu de toate pe 25 Apr 2014 | 2369 vizualizari

Comentarii (46)

25.04.2014, 18:31

Va multumesc tuturor, pentru cuvinte frumoase si muzica buna!

25.04.2014, 19:16

Meri, m-ai emotionat. Si eu sper sa ne intalnim si cred ca ti-am spus ca te iubesc (daca nu, inseamna oricum ca am gandit)

25.04.2014, 19:45

Simona, eu sunt o persoana mai realista, cum imi place mie sa ma definesc ) Adica ma las greu impresionata de cuvintele frumoase pe care foarte usor le rostesc unii si altii. Ma ghidez mai mult dupa faptele lor si dupa ceea ce transmit, chiar daca exista o distanta mare intre oameni, caldura sufleteasca si sinceritatea se transmite, iar tu esti una din acele persoane care mi-a transmis asa ceva.

25.04.2014, 20:42

25.04.2014, 22:46

....tu stii Meri...si eu am obosit...insa timpul nu sta in loc si trebuie sa mergem inainte.Din pacate oamenii s-au schimbat si o data cu ei totul...

26.04.2014, 09:33

Primăverile-s la fel, Meri, nu s-au schimbat cu nimic, numai că, cel puţin din cele observate de mine, presiunea lor este altfel în trecerea timpului. Uite, un copac, când e tinerel, e plin de flori primăvara şi când i se coc fructele le poţi culege fără efort. Mai târziu, crescând, tot plin de flori va fi, dar ramurile sale, cel puţin când se coc fructele, se îngreunează şi cu cei care se urcă pe ele fără milă, se rup în bătaia celor care dau cu prăjina.
Vezi tu, Meri, ai o familie minunată, un soţ care încearcă să lupte, ca mulţi dintre noi, ca şi tine; ai doi băieţi falnici ce taman se pregătesc de dat piept cu lumea, şi sunt tineri tare; ai părinţii, încă, iar asta este minunat, căci ai unde trage şi ai unde munci (când se poate) pentru a fi ceva natural pe masă, şi, peste toate, ai lumina minţii şi căldura sufletească ce cu trecerea timpului nu se împuţinează, ci creşte.
Ştiu, uneori chiar şi primăvara poate părea urâtă, dar frumuseţea ei stă taman în faptul că ne demonstrează că nu iarna este mai puternică, ci învierea, lupta pentru rodirea cea bună.
O zi cu soare-n suflet îţi doresc!

26.04.2014, 11:18

Multumesc, Padre, pentru cuvinte frumoase si ganduri bune!

26.04.2014, 11:18

Andreea, stiu

26.04.2014, 14:50

Imi e imposibil sa inteleg oamenii pesimisti,care nu vad dincolo de linia care si-au impus-o prin propria vointa.Din ceea ce ai scris ,esti un om pesimist ,prea sensibil si analist in amanunt a tot ce te inconjoara.Nu-ti dau sfaturi,ca nu-s in masura sa o fac,dar nu ti-ar srica sa te lasi purtata pe brate de un pic de optimism,n-a omorat pe nimeni....Stiu ca nu-i usor in asta viata,dar nici imposibil sa incerci sa vezi partea plina a paharului,sa savurezi momentul,sa gasesti frumusetea chiar si acolo unde uratul e majoritar..Sper ca vei reusii sa depasesti acest ''am'' negativist....

26.04.2014, 15:44

Cleme m-ai facut sa rad, cunoscandu-te si stiind ca si tu ai foarte multe pase din astea mai proaste si destul de dese M-as bucura sa te stiu optimista, dar am vazut cum, mai ales in ultimul timp si tu refulezi din diverse motive si esti nemultumita de prea multe ori

26.04.2014, 15:53

Iti doresc o zi cu soare! Si capul sus... viata merge-nainte, cu bune si cu rele!

26.04.2014, 16:13

Multumesc, Miha, asa este!

26.04.2014, 16:15

Of Merisor, te inteleg perfect, si eu am traversat o perioada foarte grea in viata mea, am suferit mult, insa, asa cum spune multa lume , viata merge inainte si trebuie sa incercam sa fim pozitivi!

26.04.2014, 16:28

Ela, asa este, dar cand vezi ca nu prea se intampla nimic bun.... iti cam piere pozitivismul

26.04.2014, 16:28

Nu te intrec Merisor,dar bag de seama ca tu n-ai remarcat ca eu fac haz de necaz.Dar aici e vorba de perceptie,tu le percepi altfel decat mine....

26.04.2014, 16:37

Tu, Cleme, aici e vorba de firea omului, unii se exteriorizeaza mai mult si probabil simt nevoia sa discute despre probleme, o vorba buna spusa de un prieten poate avea insemnatatea unui pansament pe rana, altii prefera sa se interiorizeze si sa para in ochii celorlalti ok

27.04.2014, 00:34

Draga mea draga prietena...uneori ma regasesc in simtirile tale...insa fug cat pot de tristete si de astfel de stari...am fost de asa multe ori la marginea prapastiei...insa tocmai licarul de speranta m-a salvat....ma rog si sper sa nu oboseasca Dumnezeu de toate intr-o buna zi...daca nu pentru noi, pentru copilasii nostrii care chiar au nevoie de viitor..... si inca de unul frumos si luminos.... Fruntea Sus! te imbratisez cu gandul drag!

27.04.2014, 07:27

Multumesc, draga mea Rux!
Eu sunt convinsa ca multe persoane se regasesc in ceea ce am scris eu, altfel nu as fi mai scris aceste randuri.
Dar exact cum i-am raspuns Clementinei, unii nu se exteriorizeaza, sau pastreaza pentru ei tristetile. Altii se exteriorizeaza mult mai mult decat am facut-o eu de cand sunt aici, indirect, prin postari( de obicei postarile:citate, melodii, poze, etc. transmit starea fiecaruia la momentul respectiv) sau prin raspunsurile la postarile celorlalti, etc.
Eu ma simt putin descatusata cand ma exteriorizez, simt cum o parte din tristete se stinge atunci cand imi impartasesc povara mai ales celor pe care ii simt asemeni mie. Firea mea defel este vesela si sper dint tot sufletul ca intr-o zi, sa gasesc motivele pentru a-mi recupera acea veselie!
Deocamdata voi(excluzandu-i pe membri familiei mele) imi descretiti fruntea, ca de aceea deschid acest site de la prima ora pentru ca ma simt bine aici si-mi impartasesc cu voi trairile si bune si rele.

27.04.2014, 19:38

Iubita mea sa nu spui niciodata ma-m saturat sa .....si ma-m saturat sa intorc si celalalt obraz sa nu te saturi mai ales sa intorci si celalat obraz ,fiindca nu ai mai fi tu ,si sa nu uiti ca la Dumnezeu ii place sa intoarcem si celalat obraz fiindca multumirea nu o s-o avem de la cei carora le intoracem obrazul ci de la Dumnezeu si o sa o primim intotdeauna atunci cind ne asteptam cel mai putin . Nu lasa sufletul sa se imbolnaveasca ,iubeste ,tot ce te inconjoara si fii tu asa cum simti

28.04.2014, 08:33

Babi, asa ar trebui sa fie, dar deh, te coplesesc uneori toate cele intamplate si te fac sa gandesti altfel. Multumesc de sfaturi bune!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola