Otet aromat

Postat de miha in Condimente pe 30 Sep 2011 | 7669 vizualizari

Comentarii (17)

03.10.2011, 08:49

03.10.2011, 09:18

eu vreau de trandafiri sa ma lupt cu ridurile si cel picant imi place mersi Miha

03.10.2011, 11:12

cu menta sau cu zmeura vreau

03.10.2011, 18:02



Dia, cu ridurile m-as lua si eu la tranta!

03.10.2011, 18:03

idei genial de practice

03.10.2011, 19:00

No hai atunci sa ne punem pe treaba mie imi trebuie mai mult

03.10.2011, 19:01

oare sa te cred? se ne punem pe treaba ,sa vedem rezultatele Dia

04.10.2011, 14:38

Cine incepe prima?

04.10.2011, 14:47

firesc ar fi sa incep eu la cat esti de frumoasa in poza asta Miha,nu prea ai nevoie ...inca

Lau

Lau
04.10.2011, 14:55

intereresant articol,vreau si eu cu trandafir si zmeura

04.10.2011, 15:32

interesant

04.10.2011, 22:17

cu zmeura am facut si imi place mult de tot. Acuma am niste mure si zmeura la frigider cu zahar,dar au fermentat, Probabil e otet deja nu? Stie cineva cum se prepara otetul?

07.10.2011, 13:35


otetul de trandafiri e f bun si la raceala.....se freaca capul cu el cand ai febra...se leaga apoi capul cu un batic sau cciula si se sta asa o ora macar...scade febra si scoate raceala f bine. stiu de la mama soacra si am testat la baietelul meu...fnctioneaza. bineinteles ca nu inlocuieste medicatia, darr e un adjuvant f bun!

07.10.2011, 13:59

Dia, multumesc draga! Dar stii ca si tu te alinti, nu?

07.10.2011, 14:00

Alinuta Lau multumesc!

07.10.2011, 14:01

Adina, habar n-am cum se prepara otetul.

07.10.2011, 14:02

Ada, si mama tot asa ne "oblojea" cand eram copii acasa.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!