Pasta

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 20 Feb 2013, 16:01

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
  1. pasta de unt :pt ca pasta de unt sa va reuseasca, inainte de a incepe procedura, untul trebuie la temperatura camerei , sa se inmoaie
  2. pasta de heringi: se curata 150 gr heringi, se scot fileurile, se taie maruntsi se freaca bine. se amesteca apoi cu untul frecandu-se bine in continuare
  3. pasta picanta : se obtine din 150 gr unt , 3 lg mustar, sare piper.
    se freaca bine untul cu mustarul se sareaza si pipereaza.
  4. pasta de ou : se obtine din 100 gr unt , 2 galbenusuri tari, 1 lingura mustar, ulei, sare, piper.
    se freaca untul cu galbenusurile trecute prin sita se adauga putin cate putin mustar, ulei ca la maioneza sare si piper.
  5. pasta de patrunjel si lamaie : 200 gr unt , 3 linguri patrunjel tocat fin , zeama de la o lamaie. sare piper frecand bine.
  6. pasta cu tarhon : din 200 gr unt si 2 legaturi tarhon, sare si piper, faci o pasta spumoasa . se opareste tarhonul se taie fin si se freaca cu untul, sarezi si piperezi
  7. pasta cu rosii: 150 gr unt , 2 rosii coapte mari , sare. obtineti o pasta gustoasa si hranitoare. rosiile se oparesc se curata de pielite si de seminte, se toaca marunt, se sareaza, se scurg de zeama si se freaca cu unt pana devine o pasta fina
  8. pasta de spanac : din 200 g unt , 2 linguri piure de spanac si sare obtinem o pasta deosebit de hranitoare. spanacul fiert se mixeaza apoi se freaca cu untul potrivit cu sare dupa gust

Comentarii (3)

20.02.2013, 16:23

bun

20.02.2013, 19:04

21.02.2013, 08:00

Interesant....

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D