Pastravarie de 4 stele la Albota

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 17 Oct 2010, 16:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Noi am fost in octombrie, pe o ploaie marunta si rece. Am gasit usor locul, care ne-a surprins prin frumusetea sa. Exista un complex foarte bine pus la punct, cu bazine de pastravi, cu multe oportunitati de a te relaxa: pescuit, plimbare cu atv-urile ori caruta la ferma proprie, sala de fitness, jacuzzi sau piscina.

Restaurantul este foarte curat, iar mincarea delicioasa.

Cum v-am zis era rece afara, asa ca o tuica fiarta a fost bine-venita.  Am mincat bors de peste, pastrav Carol (cu un sos alb de smintina si vin), plachie de pastrav sau file de pastrav la gratar. Totul foarte gustos.

Mai jos citeva fotografii surprinse in zona

  • 1Contact: 0743.321.015
  • 2Site: www.albota.sobis.ro
  • 3mail: office@albota.sobis.ro 

Comentarii (4)

19.10.2010, 17:50

ce frumossi ce de pastrav

20.10.2010, 10:08

frumoasa locatie.........tare mult imi place aici................

Ina

27.10.2010, 08:01

Uiter ca eu n-am avut curajul sa-mi iau aparatul foto in toaleta de la Poiana Izvoarelor Si asa se uita lumea la mine ca-mi pozez mancarea Or fi zis: " astia n-au vazut pastrav in viata lor si vor sa se laude acasa"

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41