Păstrează toată bunătatea naturii, gătind cu Unisol!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 5 Noi 2014, 22:15

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale. Vei prefera întotdeauna vinetele tocate, proaspăt ridicate de pe grătarul de acasă, celor achiziţionate din supermarket sau pâinea frământată în cuptorul personal celei cumpărate de la magazin. Astfel de alegeri culinare înţelepte îţi ghidează viaţa şi te ajută să îi bucuri pe cei dragi în fiecare zi cu reţete gustoase ce păstrează aroma mâncării de altă dată.

Și pentru că noi ne dorim să fim alături de tine, am adunat în uleiul Unisol toată bunătatea naturală a seminţelor de floarea soarelui, obţinută din prima presare a acestora. Astfel, culegem cele mai bune seminţe, atent alese când sunt perfect coapte, şi le presăm doar o singură dată, apoi le rafinăm cu grijă pentru a păstra întreaga savoare şi esenţa miezului. În acest fel, ne asigurăm că uleiul de primă presă Unisol va îmbogăţi gustul reţetelor gătite acasă şi că vei găsi în el un aliat de încredere pentru momentele în care ai nevoie să găteşti pentru toată familia.

Nu în ultimul rând, de cinci ani de zile Unisol susţine eforturile gospodinelor de pregătire a conservelor de iarnă, susţinând o tradiţie românească autentică.  Astfel, anul acesta, Unisol le-a ajutat pe româncele care apelează la întreaga familie pentru a crea reţete creative de conserve să spună un „Mulţumesc!” sincer întregii echipe. 

Comentarii (6)

05.11.2014, 23:49

06.11.2014, 08:44

01.04.2015, 14:34

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55