Pizza cu napi

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 1 Apr 2013, 10:39

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Pizza cu napi

Va prezentam o reteta de pizza cu napi foarte sanatoasa si cu o aroma deosebita. Pizza a devenit demult unul dintre cele mai populare feluri de mancare din lume, atat livrarea de pizza la domiciliu, cat si gatitul ei acasa fiind niste optiuni viabile pentru a consuma mancare sanatoasa, daca pizza este gatita ca la carte.

Ingrediente necesare: blat de pizza de 30 centimetri, pre-copt doua linguri de pasta de tomate 24 napi ulei de masline (cam o treime de cana) busuioc proaspat, taiat sare si piper doua capatani de usturoi pisat mozzarella rasa Parmezan

Modul de preparare: Dupa ce au fost spalati, napilor trebuie sa li se taie varfurile si tulpina. Frunzele acestora trebuie smulse pana cand cele galbene raman in centru. In continuare, cuptorul trebuie preincalzit la 230 de grade Celsius. Apoi, trebuie incins uleiul de masline la o temperatura medie, dupa care se adauga usturoiul si pasta de tomate, amestecandu-se pentru aproximativ doua minute. Peste toata compozitia se adauga napii si se amesteca totul pentru inca aproximativ trei minute. Apoi, se acopera cratita, lasandu-se la foc mic inca trei minute. Se adauga busuiocul, sarea si piperul. Amestecul de napi se va imprastia peste crusta de blat, iar apoi se va presara branza. Se coace totul pentru aproximativ 5-8 minute, pana cand branza se topeste si devine aurie. Pizza este gata !

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!