Pizza leguminoasa

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 2 Apr 2013, 09:26

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Pizza leguminoasa

Va prezentam o reteta de pizza leguminoasa foarte sanatoasa pentru organism.

 

Considerata cea mai sanatoasa dieta din lume, dieta vegetariana cu modul sau de alimentatie este urmata de tot mai multe persoane.

Exista foarte multe motive pentru care multi consumatori prefera pizza altor tipuri de mancare disponibile pe piata. Cele mai importante motive includ natura versatila a pizzei, accesul usor la aceasta si faptul ca este o mancare sanatoasa cand este gatita ca la carte. O pizza ti-o poti comanda online, livrarea de mancare la domiciliu fiind extrem de utilizata in prezent, din cauza faptului ca avem din ce in ce mai putin timp liber sa ne ocupam cum se cuvine de pregatirea meselor.

Pe de alta parte, pizza iti ofera o paleta extrem de larga de gusturi si arome. De pilda, daca esti iubitor de branza, poti alege pizza cu branzeturi, daca esti vegetarian, exista optiunea pentru pizza vegetariana si, mai mult, exista o gramada de combinatii de arome si condimente care sa transforme pizza in cea mai delicioasa mancare pe care ai gustat-o.

Ingrediente necesare pentru pizza leguminoasa:

    600 grame faina

   50 grame drojdie

    300 grame apa calda

    margarina

    o ceapa

    un morcov

    o telina mica

    cimbru

    doua cutii de pasta de tomate

    50 grame masline

    50 grame vinete

    50 grame porumb fiert

    o cutie de ciuperci

    50 grame dovlecei

    sare, piper

Mod de preparare:

Pentru inceput, trebuie amestecata faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si o lingurita de sare.

Se prepara un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina.

Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc.

Se adauga cimbru, piper si pasta de tomate. Se adauga putina apa ca sosul sa se inmoaie.

Se lasa sa se raceasca, spoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneza cu vinete, dovlecei,  porumb, masline taiate feliute si ciuperci.

Se introduce la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!