Pizza Quattro Stagioni

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 25 Mar 2013, 10:25

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Iata o reteta gustoasa si sanatoasa de pizza Quattro Stagioni:         

Rosiile sunt extrem de sanatoase continutul lor abundand in vitamina A si C, fiind totodata o sursa excelenta de potasiu.

Pentru aceia dintre voi care prefera in locul comenzilor de mancare la domiciliu sa isi gateasca singuri, va prezentam o reteta grozava de Pizza Quattro Stagioni.

Pizza Quattro Stagioni este o pizza foarte hranitoara si bogata in nutrienti, pe langa faptul ca este o mancare festiva.

Ingredientele necesare:

    Opt rosii pe care le vom opari

    Oregano

    100 grame carne (scoica sau pasare)

    aluat frantuzesc

    parmezan

    pasta de rosii

    100 grame sunca feliata

    100 grame de salam

    Ardei rosu si verde taiati fasie (aproximativ cate o jumatate din fiecare)

    100 grame de creveti

    O conserva de ciuperci

    sare si piper

    200 grame de mozzarella

 

Mod de preparare:

Dupa ce a fost preparat aluatul, se unge uniform cu pasta de rosii, apoi se presara oregano si parmezan peste acesta.

Dupa ce cuptorul a fost incalzit la 220 de grade Celsius, rosiile se vor opari, dupa care se vor coji si se vor aseza pe alatul taiat in felii. Scoicile, crevetii si carnea de pasare, ciupercile, sunca si salamul, a;laturi de ardei se plaseaza peste rosii si se condumenteaza totul cu piper si sare.

Deasupra se pune mozzarella si se introduce totul in cuptor pentru aproximativ un sfert de ora, 20 de minute.

Se unge suprafata aluatului cu ulei si se aseaza uniform fasiile de sunca, rosii, sardelele si maslinele. Peste compozitie se pune sare si piper, dupa care se stropeste cu ulei. Se introduce la cuptor unde se lasa timp de 25 de minute.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D