Povesti cu si despre ciocolata

Postat de Irina in Bucataras hai hui pe 2 Dec 2011 | 4255 vizualizari

Comentarii (17)

02.12.2011, 17:00

Da, vreau!

02.12.2011, 17:07

Cred si eu!

02.12.2011, 17:21

Matei s-a repezit sa manince biletul de ciocolata. nu i-a placut, caci era din ciocolata amaruie

02.12.2011, 18:20

Sunt in asentimentul lui Matei. Cat sunt eu de ciocolatoasa...ciocolata amaruie nu-mi place decat in prajituri.

02.12.2011, 19:20

ce de ciocolatici pe acolo

02.12.2011, 22:27

02.12.2011, 23:40

Merita vizitat acest museu interesant

03.12.2011, 05:35

Super! Interesant!

03.12.2011, 09:11

Multumim pt acest mic aperitiv informativ,il gasesc foarte interesantComplimente reporterului undercover

Lau

Lau
03.12.2011, 17:12

merita vazut interesant

04.12.2011, 00:11

04.12.2011, 19:51

Eu cred ca lesinam de bucurie La mine pasiunea pentru ciocolata e ceva nou,de fapt de cand varul meu imi aduce ciocolata din Belgia. Probabil ce am gustat inainte nu era ciocolata ma uit pe etichete acuma,dar parca nimic nu se compara cu cea belgiana.
Frumos articolul mi-a atras atentia Kitchen Aid-ul rustic

09.12.2011, 10:16

uluitor ce bucurie ai putut sa ai Irina,sa vezi asa ceva

18.09.2013, 09:44

Totul este sa te rabzi pana treci de intrare si prezinti biletul

18.09.2013, 11:08

da, mihaela, abia asteptam sa mancam biletul!

18.09.2013, 11:13

18.09.2013, 12:55

motanel, stii cum era acolo? raiul pe pamant pentru o ciocolatoasa ca mine!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!