Publicitate , by Mutulica

Postat de Ina in Concurs pe 17 Mai 2013, 11:44

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
Publicitate ,  by Mutulica

Buna dimineata !

Pentru a nu mai avea parte de o zi de luni de infarct , va recomand sa cititi articolul meu , un adevarat Elixir De Viata Lunga .Poate asa n-o sa il mai confundati pe Mutulica cu Morocanosul sau cu vreun Zmeu .

Legea negarii negatiei sau Unde dai si unde crapa !


Mi-a spus nevasta-mea ca se va inscrie la un senzational concurs de arta culinara . Castigatorii vor beneficia de un weekend all inclusive la Casa Mara din Slanic Prahova .Vor mai fi multe alte atractii oferite de firma Delaco , producatoarea unor preparate delicioase din lapte si de catre neintrecutul bucatar Radu Popovici .Nu in ultimul rand , la acest minunat concurs senzational si la Weekendul De Senzatie de la Casa Mara va participa si Gusti impreuna cu staful sau de oameni minunati de la Bucataras.ro.

Noi ne bucuram cand au loc astfel de concursuri deoarece suntem fani fiind pro–Stii si castigi !Numai ca nevasta-mea este o bucatareasa foarte buna si are tendinta de a posta retete elitiste , speciale , de exemplu Paine Prajita , greu de inteles de membrii juriului . Asa ca m-am hotarat sa ma inscriu si eu .

Voi posta fabuloasa reteta de familie : Oua Fierte Surpriza . Cum adica oua fierte surpriza pentru ca nu poti avea nicio surpriza de la niste oua fierte! ? Poate dumneavoastra , eu mereu am surprize ! Eee , oi fi eu cum sunt dar fraier in niciun caz , asa ca nu va voi dezvalui reteta , doar va voi spune in ce consta surpriza .

Stiu ca in general oamenii sunt dotati cu o memorie fabuloasa , nu ca prostul de mine ce niciodata nu tine minte cat timp trebuie lasate ouale sa fiarba . Cand am sansa de a fi vreun genial langa mine in stare sa-mi dezvaluie Taina Oualelor Fierte Fara Surpriza , eu tot am nemiloasa soarta de a avea cei doi neuroni in vesnica miscare browniana , ce se bat cap in cap precum atomii in timpul exploziei nucleare . Si , firesc , ma iau cu alte probleme mai presante , cum ar fi grija fata de Ziua de Apoi si ouale mele nu au de doua ori la rand acelasi aspect si acelasi gust .

Am crescut cu cheia de gat , imi pregateam deseori aceasta reteta fabuloasa , plina de surprize .Uneori , aveam probleme de sanatate , greturi , varsaturi si cum eu invat greu si uit repede , cautam neobosit solutiile la aceeasi problema .

Cand eram in liceu , mi-am dat seama ca nu puneam sare in oua . Am apelat la acest condiment pentru prima oara si seara eram plin de bube ca bolnavii de pojar ! M-am prezentat de urgenta la medic care , dupa ce m-a examinat foarte atent , ca orice profesionist adevarat , mi-a spus : Ce-ai facut ? –Domnu doctor , am pus sare pe oua ! -Sa nu mai mananci niciodata oua mai vechi de cinci zile , mi-a spus doctorul , dupa ce s-a luminat la fata ! Pe vremea aceea oamenii nu erau asa de perversi ca acum , nu statea nimeni la curul gainii pentru a stanta data si calitatea ouatului , deci l-am intrebat pe domnul specialist ( mai tineti minte ,toti erau tovarasi , numai doctorii erau tot domni ?! ) : -Cum pot sa stiu eu cate zile are un ou ? -Daca dai drumul unui ou intr-o oala plina cu apa , cele proaspete se lasa la fund pe cand ouale vechi vor ramane la suprafata , mi-a dat raspunsul ce-l costase multi ani de scoala si multe examene .

Eu citeam noaptea cu lanterna sub plapuma si in fiecare dimineata aveam ochii carpiti de somn , asa ca singura constanta a Testului Oualelor Proaspete a fost ca maneca stanga a camasii cu care mergeam la scoala era mereu uda (ca orice stangaci am mancat bataie si acum am doua maini stangi ) caci eu , din cand in cand , tot ma intoxicam desi aveam oua proaspete de curte , numai ca de data asta nu intram in panica . Imi puneam picaturi de clorocalcin intr-o cana cu apa si rezolvam problema .

Odata , dupa o zi de scoala , cand am ajuns acasa , am gasit pe masa din bucatarie urmatorul mesaj : ”Nu e nimeni vinovat de moartea mea ! Eu am baut din cana asta !” La ora aceea nu putea fi decat bunica acasa , deci m-am dus glont in camera ei .Mamaia mea statea intinsa pe pat cu o lumanare si un chibrit in mana , proaspat spalata si imbracata cu hainele cele mai bune ...

Clorocalcinul asta e Panaceu Universal ! Bunica mea se apropia de 80 de ani , inca putea sa puna un barbat cu botul pe labe dintr-o singura lovitura si ar fi trait si astazi daca nu ar fi mancat un castron mare de fasole batuta intr-o singura zi .

Deabia dupa ce am citit ce am scris mi-am dat seama de ce mi-a spus , cu putina vreme inainte de a muri , ca nu trebuie sa-i bag in seama pe cei ce spun ca nu-i sunt nepot , deoarece seman cu ea . Mi-a aratat o poza si m-a indemnat s-o scuip si s-o rup , cel din poza laudandu-se candva ca e tatal meu .  I-am raspuns ca refuz sa ma razbun pe o poza si ca cei mai vinovati sunt cei ce cred !Si deabia dupa ce am citit ce-am scris mi-am dat seama de ce lumea e convinsa ca nu sunt sanatos …

Totusi , nu stiu daca v-am spus , eu invat greu si uit repede , asa ca vesnic sunt preocupat sa gasesc raspunsurile la aceeasi problema . Fratilor care sunteti prosti si nu tineti minte , faceti ca mine ! Intrati in baie , comutati robinetul in directia indicata de bulina rosie fara a pune dopul la cada si plecati de acolo . Va veti aminti aceste momente de doua ori : cand va veni factura de gaze si factura de apa .

P.S. Cei ce carcotesc acuzandu-ma de reclama mascata sunt rugati sa citeasca titlul din frontispiciul paginii , poate vor afla ca articolul meu este unul publicitar si nu duplicitar . Pai, credeti voi ca pot eu merge moca all inclusive cu liftul groazei pentru a mirosi aerul sarat imbibat cu mirosul veceurilor de la cea mai mare si mai adanca salina din Europa , daca mananc doar paine prajita cu oua fierte ? Oricum , totul pe lumea asta are un pret .

Avertizez organizatorii senzationalului concurs ca eu nu fac publicitate gratuita si ca daca nu ne vedem pe terasa din fata cabanei, ne vedem la Tribunal ! Va doresc spor la treaba si va rog sa ma scuzati, plec sa-mi fac bagajele! 

Postat in wall - Luni, 15 Aprilie 2013, 10:02:09

Comentarii (9)

18.05.2013, 19:59

03.06.2013, 21:11

)

11.12.2014, 11:59

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]