Radu Popovici, alaturi de Duban si Ingrid la "Cafeaua de dimineata" de la Kanal D!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 12 Mar 2011, 11:30

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

 Pe Duban il stiti. De pe vremuri, de cind cu Racheta Alba sau emisiunile copilariei noastre. Sau de acum: prezentator si actor, un "bancomat" senzational (nu ca-i plin de bani, dar spune bancuri bune :D). Pe Ingrid o remarcam acum: are 23 de ani, frumusica, caracterizata astfel: "Combinaţia dintre isteţimea ageră, frumuseţea răpitoare şi naturaleţea în comunicare au reprezentat pentru Ingrid viza de intrare în lumea emisiunilor în direct".

Pe Radu Popovici nu mai trebuie sa-l caracterizam. I-am savurat retetele pe blog, pe facebook, pe bucataras, peste tot. 

Din 21 martie, Radu porneste pe un drum nou. El va avea o rubrica in emisiunea "Cafeaua de dimineata", moderata de Duban si Ingrid, in fiecare zi de la 7.30 la 9.30. 

"Voi aborda reţete noi, care nu sunt pe blog, simple şi rapide, dar fiecare cu ceva deosebit, fie prin asezonare, fie prin combinaţiile de ingrediente, fie prin câte vreun mic truc tehnologic.
Voi folosi ingrediente care se găsesc pe piaţă de mult timp, prezentându-le pe cele care sunt mai puţin cunoscute (sos de soia, capere, curry, sos Worcestershire, anşoa, roşii-uscate-la-soare, lapte de cocos etc.) şi punându-le în valoare într-un mod mai deosebit pe cele care sunt deja nelipsite din bucătăriile noastre (scorţişoară, portocale, ceapă verde etc.).
De altfel veţi putea urmări rubrica şi pe blogul meu, şi pe FaceBook şi Youtube, ca şi pe site-urile partenere.
Timpul este scurt, reţetele trebuie să fie dinamce şi potrivite publicului căruia i se aderesează Kanal D. Nu pot vorbi cât şi ce mi-aş dori eu, căci trebuie să ţin cont că este dimineaţă, iar publicul abia a făcut ochi şi nu are dispoziţia necesară unei expuneri teoretice. Voi încerca să punctez însă mici trucuri culinare ca şi avantajele nutriţionale oferite de unele dintre ingrediente. Am căutat ca fiecare dintre reţete să fie deosebită în felul ei", explica Radu.

Emisiunea va fi sponsorizată de Singer Romania şi de Riso Scotti Danubio, care cu siguranta nu s-au inselat sprijinidu-l pe Radu, iar bucataras.ro, probabil cel mai bun site culinar din .ro, va fi partener media!
 

Deci, din 21 martie, toata lumea cu ochii pe Radu la "Cafeaua de dimineata" pe Kanal D!

Comentarii (15)

15.03.2011, 21:46

Suntem cu ochii pe tine ,
Ma bucur sa te vedem la treba , in fiecare dimineata

16.03.2011, 08:30

Felicitari!.....................

22.03.2011, 09:39

am vazut emisiunea,super si era mentionat si bucataras.ro

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!