Radu Popovici, alaturi de Duban si Ingrid la "Cafeaua de dimineata" de la Kanal D!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 12 Mar 2011, 11:30

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

 Pe Duban il stiti. De pe vremuri, de cind cu Racheta Alba sau emisiunile copilariei noastre. Sau de acum: prezentator si actor, un "bancomat" senzational (nu ca-i plin de bani, dar spune bancuri bune :D). Pe Ingrid o remarcam acum: are 23 de ani, frumusica, caracterizata astfel: "Combinaţia dintre isteţimea ageră, frumuseţea răpitoare şi naturaleţea în comunicare au reprezentat pentru Ingrid viza de intrare în lumea emisiunilor în direct".

Pe Radu Popovici nu mai trebuie sa-l caracterizam. I-am savurat retetele pe blog, pe facebook, pe bucataras, peste tot. 

Din 21 martie, Radu porneste pe un drum nou. El va avea o rubrica in emisiunea "Cafeaua de dimineata", moderata de Duban si Ingrid, in fiecare zi de la 7.30 la 9.30. 

"Voi aborda reţete noi, care nu sunt pe blog, simple şi rapide, dar fiecare cu ceva deosebit, fie prin asezonare, fie prin combinaţiile de ingrediente, fie prin câte vreun mic truc tehnologic.
Voi folosi ingrediente care se găsesc pe piaţă de mult timp, prezentându-le pe cele care sunt mai puţin cunoscute (sos de soia, capere, curry, sos Worcestershire, anşoa, roşii-uscate-la-soare, lapte de cocos etc.) şi punându-le în valoare într-un mod mai deosebit pe cele care sunt deja nelipsite din bucătăriile noastre (scorţişoară, portocale, ceapă verde etc.).
De altfel veţi putea urmări rubrica şi pe blogul meu, şi pe FaceBook şi Youtube, ca şi pe site-urile partenere.
Timpul este scurt, reţetele trebuie să fie dinamce şi potrivite publicului căruia i se aderesează Kanal D. Nu pot vorbi cât şi ce mi-aş dori eu, căci trebuie să ţin cont că este dimineaţă, iar publicul abia a făcut ochi şi nu are dispoziţia necesară unei expuneri teoretice. Voi încerca să punctez însă mici trucuri culinare ca şi avantajele nutriţionale oferite de unele dintre ingrediente. Am căutat ca fiecare dintre reţete să fie deosebită în felul ei", explica Radu.

Emisiunea va fi sponsorizată de Singer Romania şi de Riso Scotti Danubio, care cu siguranta nu s-au inselat sprijinidu-l pe Radu, iar bucataras.ro, probabil cel mai bun site culinar din .ro, va fi partener media!
 

Deci, din 21 martie, toata lumea cu ochii pe Radu la "Cafeaua de dimineata" pe Kanal D!

Comentarii (15)

15.03.2011, 21:46

Suntem cu ochii pe tine ,
Ma bucur sa te vedem la treba , in fiecare dimineata

16.03.2011, 08:30

Felicitari!.....................

22.03.2011, 09:39

am vazut emisiunea,super si era mentionat si bucataras.ro

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!