Radu Popovici, Ginger si Timofti

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 22 Oct 2009 | 7923 vizualizari

Comentarii (13)

22.10.2009, 14:38

Ma bucur sa reintilnesc online vechi prieteni, printre care Cezar Filip si Doru Pencea, pe care i-am cunoscut personal acum 2 ani, cind restaurantul era in plin santier, si am facut si o degustare de vin alb german.
Pe Radu inca nu l-am cunoscut personal, deocamdata ne leaga o prietenie culinara tot online.
Toate bune tuturor!

22.10.2009, 16:38

Extraordinara seara! Mancarea delicioasa si gazdele la fel Super reportajul!

22.10.2009, 16:52

Abia astept sa puna Radu retetele sa le impartasim si celorlalti bucatarasi

Radu Popovici

22.10.2009, 17:44

Am pus reteta pe blog. http://www.reteteleluiradu.ro/2009/10/22/peste-tilapia-cu-curry-si-taitei-de-celofan/

22.10.2009, 21:19

Immm, e delicioasa, o execut in week end clar

22.10.2009, 21:41

Radu, am vazut reteta! suuuper! unde gasim taietei de celofan? am fost azi in Carrefour si am uitat sa caut...

22.10.2009, 21:47

atat de rau imi pare ca nu am fost si eu..

22.10.2009, 23:33

Anca, data viitoare esti pe lista, prima Si pt. mine a fost din scurt...dar am reusit sa merg!

Radu Popovici

23.10.2009, 18:24

@Oana: Taitei de celofan gasesti la Dragonul Rosu 2, langa complexul Europa. Acolo, la etaj, este un magazin alimentar chinezesc foarte bogat. Parca am mai vazut in Piata Amzei, la Ky Life (sau Ki Life?); este un magazin naturist care are o multime de ingrediente chinezesti, japoneze si indiene.
Daca nu gasesti taitei de celofan, poti folosi si taitei de orez; pe astia ii gasesti aproape in orice supermarket. Ai grija sa iei din cei subtiri...

24.10.2009, 19:46

Multumesc, Radu!

02.02.2010, 23:49

acum am citit articolul asta. Stiai ca pe 14 februarie Radu organizeaza o intalnire cu cititorii blogului? Daca te intereseaza, intra pe blogul lui.

03.02.2010, 00:15

pe 14 februarie sint la Atenaaaa , altfel cred ca m-as fi dus. e un tip super, imi place, f pasionat si fin cunoscator

03.02.2010, 18:50

eu merg. O sa-ti povestesc cum a fost.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola