Revista Felicia a pus pe piata o noua carte Montignac!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 2 Iul 2009, 20:44

Revista Felicia a pus pe piata o noua carte Montignac!

Revista FELICIA si Editura Litera va ofera joi, 2 iulie, o noua aparitie din colectia celebrului nutritionist Michel Montignac. Dupa „Mananc, slabesc si ma mentin”, volumul “100 de retete si meniuri” este o oferta de nerefuzat atat pentru adeptii dietei Montignac, cat si pentru toti cei pasionati de gatit, care insa vor sa-si pastreze sanatatea si silueta. Retetele sunt sigure si verificate: peste 25 de milioane de persoane din intreaga lume au reusit sa slabeasca si sa se mentina in forma cu ajutorul acestei diete.

Departe de a impune restrictii, meniurile propuse de Montignac cultiva placerea de a manca, protejeaza organismul si contribuie la mentinerea siluetei. Ficatei de pasare cu ghimbir, costite de miel cu ciuperci, friptura de rata cu miere, avocado umplut cu ton, fondant din ciocolata amaruie sau crema-caramel cu piersici sunt doar cateva dintre cele mai imbietoare propuneri culinare ale lui Montignac. Pentru savantul francez, alimentatia inseamna sa mananci inteligent, adica bine, cu placere si sanatos. “Este reintoarcerea la un bun-simt alimentar, care presupune pastrarea celor mai bune elemente din traditia gastronomica si includerea descoperirilor recente din domeniul nutritiei”, afirma nutritionistul.

Prima parte a lucrarii este consacrata trecerii in revista a principiilor dietei Montignac, revizuite si actualizate. Partea a doua a volumului include meniurile zilnice propuse de Montignac, suficiente pentru o perioada de opt saptamani. Meniurile au un caracter orientativ si arata cum sa repartizati alegerile alimentare pe durata unei zile, respectiv a unei saptamani, astfel incat sa ajungeti la o alimentatie echilibrata. Retetele sunt simple, practice si sanatoase, iar pentru cele mai multe dintre ele timpul de pregatire nu depaseste 20 de minute. Toate retetele sunt compatibile cu faza I a dietei Montignac [i conforme cu principiile de a preveni afectiunile metabolice.

Primul volum din colectia Michel Montignac „Mananc, slabesc si ma mentin” a fost lansat pe 7 mai, in prezenta autorului, si a aparut pe piata in 60.000 exemplare care s-au vandut in aceeasi zi. Acest lucru a dus la retiparirea volumului intr-un tiraj suplimentar, care a aparut pe 24 mai, si el epuizat rapid. Urmatoarea aparitie din aceasta colectie este “INDICELE GLICEMIC” care va aparea cu editia din 30 iulie a revistei FELICIA.

Pachetul revista si volumul “Michel Montignac - 100 de retete si meniuri” costa 8,5 lei si va fi disponibil la chioscurile de presa din 2 iulie.
Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, FELICIA, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte - ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (“Mananc, slabesc si ma mentin”, “Ghidul alimentelor sanatoase”, “1.000 de retete pentru bucatari amatori”, “SLIM”, “Dictionarul plantelor de leac”, “Ghidul caloriilor”, “Biblia alimentelor”).

sursa: www.sfin.ro.

Comentarii (4)

02.07.2009, 22:55

Interesant meniul pentru cei care vor sa slabeasca. Exista o lista cu alimente cu indice glicemic mare >50, care trebuiesc evitate. In principiu tot ce contine faina, orezul si cartofii. Indicat ar fi sa se manince alimente cu IG <35

mari

19.07.2009, 00:50

super

18.05.2010, 14:23

super

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!