Sarbatoarea Primaverii-Anul Nou Chinezesc

Postat de AndreeaJ in Cu de toate pe 3 Feb 2011 | 5824 vizualizari

Comentarii (13)

03.02.2011, 08:32

Foarte frumos!Chiar ca imi lipseste partea aceea a lumii

03.02.2011, 09:55

Ce frumos ce obiceiuri minunate multumim pentru acest frumos articol

03.02.2011, 11:05

FRUMOS

Teo

Teo
03.02.2011, 11:18

multumesc, pe mine nu m-ai plictisit, m-ai imbogatit !

03.02.2011, 11:59

Adina, stii ca asiaticii sunt campioni la superstitii, iar chinezii sunt campionii campionilor la chestii d-astea. Mi-am scris lucrarea de diploma la facultate pe tabuuri in cultura chineza. Pana si eu am ramas uimita de cate superstitii au!

03.02.2011, 12:00

Lia, chiar este frumos. Si ceea ce e si mai frumos, este faptul ca unii chinezi inca tin la obiceiurile lor.

03.02.2011, 12:00

Si eu iti multumesc ca ai citit articolul, Teo!

03.02.2011, 12:01

Multumesc, Aziz!

03.02.2011, 18:33

eu sunt mai familiara cu japonezii, pentru noi arata la fel, dar sunt asa de diferiti! mie mi-a placut mult sa-ti citesc articolul

05.02.2011, 14:35

articolul este intre-adevar deosebit tinand cont din cate am inteles traiesti acolo este frumos am stat si eu 3 ani in china si am ramas un pic nostalgica dar nu as da tara noastra cu obiceiurile noastre pe nimic din lumea asta larga:felicitari

06.02.2011, 23:44

Un articol superb!

11.02.2011, 14:25

Mamaieelena, eu nu mai stau in China, sunt in Romania. M-am intors din China. La fel de nostalgica am ramas si eu. De aceea am si dedicat mai toate postarile mele artei culinare chinezesti. Pot sa te intreb in ce oras ai stat?

11.02.2011, 14:25

RuxyRux, multumesc!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!