Se poate găti fără apă şi fără grăsimi?

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie pe 30 Oct 2012 | 6259 vizualizari

Comentarii (17)

30.10.2012, 22:36

Un mod sanatos de a prepara alimentele, eficienta de timp, costuri reduse, arome si gusturi mai placute si mai intense. Folosesc vasele Zepter de ceva timp si sunt foarte bune. Una din preferatele mele ,,gratarul Zepter,,: gratare diverse (legume, ciuperci, pieptul de pui care nu se usuca, morcovi la gratar, vinete si lista poate continua). O sa revin cu retete interesante gatite in vasele Zepter!

30.10.2012, 22:37

Probabil daca o sa castig vasele,o sa ma conving de asta,altfel nu prea cred

30.10.2012, 22:44

succes, bafta Dia...sper sa ai ocazia sa te convingi singura de calitatea lor...au ele ceva...materialul din care sunt confectinate, fundul foarte gros...dar e o diferenta, asta e clar daca va fi concurs cu vot...te VOTEZ ca sa castigi )))

30.10.2012, 22:46

Si eu ca Dia!

30.10.2012, 22:47

Glumeam Zamfira,oricum n-am eu timp de concursuri.
Spuneam in sensul ca eu n-as investi atat in niste vase,indiferent de ce fac ele.

30.10.2012, 22:49

of, of,,,mai, mai...ce sa zic?? sunt scumpe...

30.10.2012, 22:49

Motan...

30.10.2012, 22:49

eu vreau,ca au fundu' gros

30.10.2012, 22:55

au baza groasa, beciul gros GABY,,,,se putea sa nu zici ceva?

30.10.2012, 22:56

gaby_d
30.10.2012, 22:49

eu vreau,ca au fundu' gros

io nu ca-mi ajunge al meu

30.10.2012, 22:56

zamfira)

30.10.2012, 22:58

30.10.2012, 23:00

hei, hei....razi, razi....

30.10.2012, 23:00

da

30.10.2012, 23:02

dia

31.10.2012, 20:52

Da lasati fataaa,daca ei ii lpace cu fundul gros !

22.08.2013, 10:13

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!