Sfaturi practice in bucatarie

Postat de Bya Ralu in Tipsuri pe 26 Mar 2013, 03:07

Articol pe placul a 21 bucatarasi
comenteaza
  • Cand fierbi ouale pune sare in apa care fierbe pentru a nu se crapa coaja.
  • Peste carne se adauga 1 lingurita de bicarbonat pentru a devenii mai frageda dupa preparare.
  • Nu se pune sare pe carne decat dupa ce a fost preparata,pentru ca altfel sarea usuca carnea si o face sa isi piarda din gust.
  • Pentru ca legumele sa isi pastreze culoarea,dupa ce s-au fiert se pun intr-un vas cu apa rece sau cu,cuburi de gheata.
  • Carnea pentru friptura nu se spala cu apa,se sterge cu o carpa curata uda.
  • Fragezimea fripturii se poate pastra daca inainte de a se pune la prajit se stropeste cu coniac
  • Lamaia stoarsa va avea mai multa zeama daca inainte o punem in apa calduta.
  • Rosiile se curata usor de piele daca se oparesc cateva secunde.
  • Piureul de cartofi va fi mai pufos daca il bateti cu lapte cald si margarina.
  • Maioneza devine mai spumoasa si mai deschisa la culoare daca se adauga putina apa rece cand este aproape gata.
  • Pasta de rosii se pune in mancaruri doar atunci cand,carnea este gata.
  • In sosurile care se folosesc rosii sau pasta de rosii daca se adauga 1 lingurita de zahar,sosul devine mai bun

Comentarii (15)

26.03.2013, 19:06

ca sa le inveti))))

12.04.2013, 15:28

De tinut minte!

12.04.2013, 19:26

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S