Sfintii 40 de Mucenici

Postat de elena1988 in Bucataras in oras pe 23 Feb 2011 | 4566 vizualizari

Comentarii (14)

24.02.2011, 11:51

cand eram mici ne facea mama cate unu,doua ligheana de mucenici...sunt asa buni..super articol

24.02.2011, 16:56

rocsi

Lau

Lau
25.02.2011, 15:20

interesant articol,nu am mancat niciodata mucenici,cum se fac sa incerc si eu

25.02.2011, 17:10

super

26.02.2011, 11:09

sufletista

26.02.2011, 11:09

aziz

27.02.2011, 19:59

buna elena poti sa-mi spui te rog cum se fac "mucenicii"

27.02.2011, 21:32

cri, sunt 2 feluri de mucenici, cei moldovenesti din aluat de cozonac si cei cu zeama, cei cu zeama imi plac m-ai mult eu am aparat de mucenici se gaseste in orice hipermarket m-ai ales acuma ca se apropie 9 martie, daca nu ai aparat cumperi macinici se gasesc la punga 200 gr cred, pui apa la fiert cu putina sare, cand incepe sa fiarba pui mucenici, si inainte sa stingi cu 10 minute pui zahar dupa gust, coaja de lamaie si portocala, nuci pisate, rom, nu iti dau cantitatile exacte ca nu stiu, eu fac din ochii sa zic asa dar dai o cautare pe google cu mucenici si o sa iti dea o gramada de retete, s-au cauta aici pe blog sper ca ti-am fost de ajutor

LUK

LUK
28.02.2011, 00:04

elena..interesant articolul

28.02.2011, 10:56

luk

01.03.2011, 00:05

Foarte frumos articol; mi-ai adus aminte de copilarie cand vecina noastra ( originara din Buzau) ne aducea macinici deliciosi.Ea ii facea cu zeama cu nuci.
Iti doresc o primavara deosebita.Mihaela

01.03.2011, 17:36

miha iti multumesc din suflet sa ai o primavara frumoasa, si multa sanatate

01.03.2011, 21:37

sunt extraordinari...abia astept sa pap mucenici ...frumos articol elenuta

03.03.2011, 10:42

deyu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!