Shaorma de 2 lei neamuleee!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 7 Aug 2010, 10:35

 Cind Andrei, un prieten, mi-a zis de shaorma de 2 lei am facut ochii mari. Si, minat de  o curiozitate nebuna mi-am propus sa vad despre ce e vorba. Iata-ma, intr-o zi de vineri, la locul cu pricina. Adica in rondul de pe Kogalniceanu. Caldura mare moncher. 

Pe stinga, cum vii dinspre Universitate, in statie, shaormarie. Pe dreapta, vis-a-vis, shaormarie. Legenda spune ca, pe vremuri, amindoua erau normale. Acum, 'a de pe dreapta afiseaza sus si tare o mega oferta: shaorma mica 3 lei, shaorma mare 5 lei!

'A de pe stinga, mai cu motz. Shaorma mica 2 lei, shaorma mare 4 lei si ... tineti-va bine ... shaorma uriasa 7 lei.

La 'a de pe dreapta, un cumparator. La 'a cu pretul de 2 lei, coadaaaaa... coadaaaaaa ... sa tot fie vreo 15 persoane.

Si uite cum ma pun eu sa astept sa gust minunea. Cum naiba poa' sa fie shaorma de 2 lei. O fi de ... 2 lei ... adica nashpa ... sau ... 

Intre timp, mai trag cite o poza, ca poate nu ma credeati si trebuia sa am dovada.

Afara, cum am zis, caldura mare. Peste 30 de grade. In chichineatza de shaormarie, cu 3 stative de pui perpelite la foc moale, cred ca bate spre 50 de grade. 3 fete rumene de la atita caldura nu prididesc. "Cu de toate?" e bineinteles lait motivul. Culmea, nu shaorma de 2 lei se vindea cel mai bine. Ci aia de 4. Marketing nenica, la colt de bulevard. Deci omul e tentat de pretul de...2 lei ... dar pin' sa ceara ce zice ... mai pun 2 si-mi iau una mare.

Eu, testerul lu' peshte de shaorme, am luat de toate ... cu de toate. Iata-le mai jos:

E drept, 'a mica, de 2 lei, cea mai haioasa: lipia micutza, cu ceva pui, 4-5 cartofi pai prajiti, putina varza si castraveciori murati, o lingura de maioneza cu usturoi si un strop de ketchup. Merge, asha ... de pofta :))). Daca mai completezi cu o Cola la jumate', chiar te saturi. Celelate doua, n-au mare farmec ... Intra deja in normalitate (shaorma mare e aia mica de la altii - lipia normala, iar uriasa este shaorma mare de la .. Dristor, spre exemplu).

Ok, fac 3 poze la botu' calului (adica pe capota masinii), dupa care ma postez la shaorma de 3 si 5 lei. Sa vad care-i diferenta. Aici, o leaca mai multa ordine ca la concurentul de vis-a-vis. Normal, nu era nimeni la coada de unde sa se faca dezordine. Cer una mica si una mare. Tot cu de toate, ce credeati :))).

Surpriza. 'A mica, cea de 3 lei, este de dimensiunea celei de 4 de peste drum, la care se inghesuia lumea ca la urs. Iar aia de 5 ... ca aia de 7. (:D - mai pricepeti ceva? haha)

Deci, lumea se inghesuia la shaormaria cu 2 lei, ca-i mai ieftin ca la aia cu 3, dar cumpara de 4 lei shaorma pe care ar fi luat-o cu 3 lei de vis-a-vis :)))). V-am zis. Lovitura "the" marketing, nu alta!

PS. Ambele mi-au dat bon dupa ce am platit, deci nu e joaca. ...

Comentarii (68)

09.08.2010, 16:51

sefuarticolul e bun, imi placedar trupa de aici e super tare rademne distramsi cate o shaorma mancam

13.08.2010, 10:49

18.08.2010, 03:17

ce shormareala sefu esti cel mai tare , ai fi bun si la institul de metrologie

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41