Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 18 Dec 2013 | 2913 vizualizari
inteleg ce vroiati sa spuneti cu atentia sporita acordata "porcului" dar cred ca e mai mult parte din traditie decat o "incalcare" a randuielilor bisericesti,eu una recunosc ca nu am postit(si nu zic ca e bine).Incerc sa ma consolez cu ideea ca e mai important ce iese decat ce intra pe gura(ceea ce stiu ca e gresit dar..asta e,scuze am destule dar nu le expun aici)Una peste alta,e timpul unei schimbari in viata tuturor,prea ne facem grea viata unul altuia prin felul nostru de a ne comporta si a vorbi unii cu ceilalti(si aici cred ca multi ne regasim)..
Florina, tema este una tare sensibilă, iar asta nu o spun privind doar blogl meu de azi, ci cei 18 ani de stat printre oameni (ca slujitor, desigur), 18 ani în care am încercat să-i învăţ că toate-s cu rostul lor, că tradiţiile lumeşti se pot pot ţine fără a încălca învăţătura Bisericii.
E drept, e foarte greu să scoţi din mintea oamenilor lucrurile care le bucură trupul şi le sleieşte sufletul (asta fără ca ei să-şi dea seama).
De greşit, greşim toţi, de îndreptat însă....
Seară bună să fie la casa ta!
de indreptat insa..asa i mai putini ;mi ar placea cand aveti timp s ascrieti un articol despre cum le explicam copiilor viata de dupa moarte,si notiunea de moarte,fetita mea de aproape 5ani,a vazut de vreo 2 luni un capac de sicriu pe scara blocului si de atunci e foarte curioasa cu privire la moarte,unde se duc oamenii..m-a intrebat la un moment dat cand o sa mor eu si tati..cu ce haine ne imbraca Dumnezeu,daca mergem in cer dezbracati etc..incerc sa i explic in asa fel incat sa nu o sperii,dar e greu..la varsta ei
Florina, am scris deseori despre acest subiect, trebuie doar să caut link-urile şi să ţi le las în privat să le citeşti.
multumesc.Craciun linistit si fericit!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult