Spune-mi ce ai cumparat sa gatesti si iti spun cine esti …

Postat de Sylvia in Bucataras eFeminin pe 12 Feb 2013 | 3809 vizualizari

Comentarii (18)

12.02.2013, 16:38

eu am cumparat azi copanele de pui, paine, oua, cereale, lapte si 7 eugenia ca-mi era pofta
marimea hainelor mi/e 38-40 de..8 ani..ca mai pun sau scad 2,3 kg, nu e mult, dar am blugi si de 5,6 ani care mi/s buni
ce sa/ti mai spun despre mine?
mi/s bine, sanatoasa, ma mai coplesesc unele, altele dar respir, beau o gura de apa si....ma duc sa spal vasele si sa aprind focul
pa!

12.02.2013, 16:48

te citesc cand ajung acasa
oricum eu fac cumparaturile doar sambata,peste saptamana doar ce-i musai
de gatit gatesc tot in weekend,in rest ce se gaseste

12.02.2013, 16:59

Gaby

12.02.2013, 17:04

Sylvia, e bine de tine! Noi din păcate, (fac referire strict la familia mea, undeva in sectorul 3 din București!) la magazinele de cartier, găsim produse din supermarket-uri la prețuri duble sau chiar tiâriple, că trebuie și ei să trăiască Eu încerc să gătesc cât se poate de sănătos ptr cei 3 Zmei ai casei!

12.02.2013, 17:05

vai gaby ca stiam ce urmeaza de cand am deschis postarea si am vazut numele tau lasa ca nu-s multi fericiti ca tine cu marimea 38_40 si cu blugi buni de 6 ani )) multa lume mai ales in occident se lupta cu kg si greutatea din cauza semipreparatelor. Eu cand vad la Cora cosurile unora zic ca se pregatesc de ceva asalt nuclear si nu stiu eu ...numai baxuri de conserve, sucuri, ambalaje, nu vezi vreo planta sau leguma nici macar de decor

12.02.2013, 17:26

eu ma intreb de unde au atatia bani )

12.02.2013, 17:48

eu azi am fost la cafele cu prietenele. Am cumparat doar o paine cand m-am intors acasa.

12.02.2013, 18:42

gaby esti mortala )))))))))) pai sa stii si sincer vb ca daca esti cetatean francez nu mori de foame in tara asta socialista de asta platim noi impozite de mii de euro la sf de an ( pe langa cele de salar lunare) sa aiba ei bani de shopping . Conservele si semipreparatele sunt ieftine, somerii aici au minim 700 euro pe luna, daca ai trei copii si nu lucrezi ai ajutor de 900 de euro se da ajutor la chirie ( am coleg la restaurant care plateste chirie la casa de 150 euro in loc de 500 ca nu are venit mare ) . Deci mananca cat pot si vor prost dar mult si bine , e mai greu daca lucrezi si platesti impozite si taxe, te trezesti ca trebuie sa mananc caracatite si alte oratanii sa supravietuiesti

12.02.2013, 18:43

Miha tu si dintr-o paine goala scoti ceva bun de mancare punem pariu ?

12.02.2013, 18:45

Asa cum spuneam,eu fac cumparaturile cam o data pe saptamana,pentru ca timpul nu-mi permite altfel.Prima oprire in repriza de cumparaturi este piata taraneasca,abia apoi urmeaza completarea listei.
La piata,cunosc deja precupetele si stiu unde gasesc produsele cele mai apropiate de ceea ce-mi doresc.
La piata gasesc legume,fructe,branzeturi,oua,asa ca trei sferturi de cumparaturi le fac acolo.
Din primavara pana toamna cumparaturile la piata sunt o relaxare,imi place bogatia tarabelor,imi place ca pot sa aleg ceea ce-mi place.
Pentru ca mama este la regim,suntem mai conservatoare in ce priveste stilul alimentar.
Nu consumam mezeluri,nici semipreparate nu cumparam,iar dulciurile prefer sa le pregatesc in casa,nu am de ce sa cumpar bombonele si prajiturele .
Recunosc ca sunt cam zgarcita cand vine vorba de cumparaturi.Asta inseamna insa nu ca as lua produse de proasta calitate ci ca imi fac cumparaturile acolo unde stiu ca gasesc produsele dorite la un pret mai bun.
Pentru ca nu sunt adepta dietelor vesnice,incerc sa-mi satisfac anumite pofte mancand putin din ceea ce-mi face placere.
Cand iau in greutate este din cu totul alte motive si este suficient sa reduc anumite alimente consumate si sa-mi ordonez putin programul de masa ca sa-mi revin la normal.
Cat despre marimea hainelor,nu pot sa spun ca e un etalon,nu la noi in Romania.
Spre exemplu,nu poti sa cumperi de doua ori acelasi produs vestimentar cu aceeasi marime si sa-ti vina la fel si asta nu pentru ca te-ai fi ingrasat sau ai slabit ci pentru ca nu corespund marimile.
Daca o haina care o am de cativa ani imi vine la fel,nu pot sa trag alta concluzie.

12.02.2013, 18:47

Cris stiu magazinele de care vb si la Cluj dadeam dublu pe un iaurt daca il luam de la bloc , sunt si aici mici magazine de cartier unde ai impresia ca esti pe aeroport la preturi eu ziceam ca imi fac cumparaturile in oras in centru din micile magazine specalizate. In Franta este inca un cult pentru asta si au produse de calitare, exista inca magazinele adevarate de legume, de carne, magazine cu specific national ale diferitelor tari de unde iei paste proaspete si condimente de calitate. Si eu stau intr-un amarat de orasel din Nordul Frantei, in orasele mari e o abundenta de oferte la care tare mult visez is oricare bucatar viseaza cred...

12.02.2013, 18:58

Dia ma bucur sa te vad, tare imi place ce zici tu despre voi, cred ca este aproape ideal cum faci tu . Se vede pe tine oricum ca esti adepta unui stil sanatos si f bine faci, felicitarile mele. Mezeluri sunt in 90% de proasta calitate. Eu dulciuri nu mananc nu ca nu imi plac ci din cauza caloriilor multe pentru ca sunt gurmanda prefer alimentele sarate si rar de tot dulce

12.02.2013, 19:09

Sylvia,ma mai abat si eu de la reguli,dar cand sar calul imi reduc consumul)))
Dulciuri imi place foarte mult sa fac,dar de regula le cam impart si nu ramane prea mult ispita in casa.
Problema este ca la noi e din ce in ce mai greu sa ai incredere in ceea ce cumperi.
Mi-ar placea asa mult sa am un colt de gradina unde sa am macar o parte din produsele pe care le consum.Sa stiu cu adevarat ce mananc.

12.02.2013, 20:30

Eu daca vad un rahat pe care scrie promotie , nu-l ratez nici mort ! Lasand gluma (pe jumatate adevarata ) la o parte , nu stiu cat de sanatoase sunt alimentele din cosul meu dar stiu ca cea mai mare parte a anului mananc cantitati foarte mari de fructe si legume (1-2 kg ).Am probleme mari cand ajung acasa (in jurul orei 20 ) pentru ca ma asteapta doua feluri de mancare gatita si un supliment de la mama .Nu mananc chiar tot dar , de cand mananc dupa ora 18 din cauza serviciului am ajuns sa iau in greutate .Fac foarte multa miscare si asta ma ajuta sa imi mentin o conditie fizica de exceptie pentru varsta pe care o am dar daca as putea sa mananc la ore mai mici si as avea o nevasta si o mama putin mai delasatoare in ale gatitului , cred ca as putea sa ma laud cu silueta mea , ceea ce imi pare de domeniul imposibilului la stilul de viata pe care il am . Cand mananc mai mult , tin cont si am grija , in orice conditii atmosferice si oricat de obosit as fi , sa merg in un numar de km comparabil cu cantitatea de hrana digerata in plus .Imi pare rau ca nu am nici timp si nici tupeul de a alerga sambata si duminica .Am o viata stresanta si locuind intr-un oras care nu mai are nici 30000 de locuitori , daca as alerga , ar trebui sa fac fata la tot felul de comentarii iar eu nu pot sa nu raspund si nu mai am energie si chef sa ma cert cu toti prostii .Am si o problema de atitudine , caci ar putea sa imi vad de ale mele .O seara placuta .Eu sunt nevorbit si pot s-o tin in stilul lui Florin Piersic , pana maine . Ma striga nevasta si ca orice cocos adevarat trebuie sa las totul balta .

17.02.2013, 14:07

buna. cum era vorba? nu merge flamand la cumparaturi pentru ca o sa cumperi tot, chiar daca ai mancat inainte tot ti se face foame. cand ai de unde alege e si mare ispita de a manca prostii.

20.02.2013, 11:54

Multumesc mult de raspunsuri, Costel mi-a facut ziua cum zic americanii cu scrierea lui care tare draga imi e !!!!!E o placere as te citesc cum ziceam, cred ca Ina nu se plictiseste nicodata Si al meu sot ma "acuza " cagatesc pre bine si de asta se ingrasa dar eu m-am obisnuit sa asez adesea mancarea peplatou sa se serveasca si sa isi asume cantitatea sa nu mai aiba scuze. Cu fugitul e aiurea daca de asta nu poti sa fugi, eu stau intr-un satul de cateva sute de locuitori si alearga o multime, inclusiv al meu sot ( eu nu fug de lene si ca fac sporturi acasa sa pot renunta cand vreau si sa gasesc o canapea in zona de urgenta ) Eu zic ca adca asta vrei sa iti iei inima in dintis i sa o faci ca o sa comenteze la inceput dupa care le trece

20.02.2013, 11:54

patrik mare adevar ai grait

Teo

Teo
21.02.2013, 23:22

si eu ma minunez cand vad cosuri invarfuie cu alimente;ma gandesc ori e vorba de o familie numeroasa, ori prea bogata , ori prea risipitoare;eu nu cumpar intr-un an cat vad in caruciorul unora;consumam ce producem in gospodaria proprie;din ce in ce mai putin vad ca mamele tinere pun un ou sau branza in pachetul copiilor;toate pachetelele contin salam;mi-a placut subiectul!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]