Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Noi simtim diferenta atunci cand mancarea e gatita in "vase de pamant"um zice bunica mea. Sotul meu e innebunit dupa mancare gatita pe foc de lemne si in ceaun. De asta mi-am pus in gand sa facem un cuptor de paine cu plita si gratar. Un fel de 3 in 1.
Interesant .
Super informații!
multumesc delia
multumesc panacris
multumesc doralinda
Interesant
ultumesc Tabita
interesant
Multumesc carla27carla de prezenta si comentariu
foarte interesant, ce-i drept ca sarmalele nu ies nicaieri mai bune ca intr-un vas de lut
si sarmalele si friptura sunt nemaippomenite CookieMonster pup fata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult