Strainatate

Postat de angyb in Cu de toate pe 20 Iun 2012 | 2363 vizualizari

Comentarii (49)

20.06.2012, 22:11

Medi multumes te pup

20.06.2012, 22:12

Laura iti multumesc mult

20.06.2012, 22:19

Alba_zori ,eu am facut o histeroscopie cu extirparea a doi polipi..........unul s-a vazut la o eco obisnuita iar cel de-al doilea numai in momentrul interventiei...........durerile au fost suportabile ,mai mult o jena asi putea spune.........uffffffffffff..........oricum este neplacut dar trebuie sa ne investigam pentru ca nu e bine sa lasam sa treaca timpul.

20.06.2012, 22:24

Angi............in concluzie ...........trebuie sa mergi la doctor si sa-ti faci niste investigatii mai amanuntite.........multa sanatate iti doresc draga mea!

20.06.2012, 22:39

da medi am saptamana viitoare o alta programare

20.06.2012, 22:54

Angy,problema nu este ca esti in strainatate.Aceeasi Marie cu o palarie rupta si sufocata de incompetenta peste tot.Tocmai m-am intors de la spital scarbita de tot sistemul asta de cacat,subfinantat in timp ce colecteaza taxe si impozite precum lacustele.
Cea mai mare teama nu este aceea ca nu ai avea maine o coaja de paine ,ci aceea de a te imbolnavi.
Asta a devenit un cosmar zilnic.
Dar ce te faci cand deja esti bolnav,cand ainevoie de un sistem care e mai bolnav decat bolnavii care cauta alinare acolo?
Te scarbesti de tot si de toate.
De aceea prefer sa aman sa-mi fac niste investigatii.Nu-i o solutie,dar deocamdata mi-e o mare greata de tot ce-i legat de acest sistem.
Sper ca vei gasi o solutie la problemele tale si las-o-ncolo de dieta,mai bine cu cateva kilograme in plus decat sa-ti distrugi sanatatea.

20.06.2012, 23:03

mai Dia urmaream astazi la tv un caz care pe mine m-a cutremurat............o doamna dupa o interventie chirurgicala si o biopsie este diagnosticata cu cancer gr 3............urmeaza o serie de 6 luni de chimioterapie ca intr-un final sa se descopere ca de fapt analizele au fost incurcate cu ale altei bolnave..........baaaaaaaaaaaaaaaaaai, nu se poate asa ceva............iti este teama sa mai mergi la doctor.aaaaaaaaaaaa..........intr-o zi tot la tv............un baietel trebuia operat la mana dreapta si nemernicii il opereaza la cealalta mana............INADMISIBIL!!!

20.06.2012, 23:07

imi pare rau pentru problemele de sanatate,atatea boli,numai necazuri si bani,asta este,ai dreptate,deci trebuie investigat mereu,urez multa sanatate

20.06.2012, 23:11

Stiu Medi,tocmai de asta vorbeam. si daca le vezi nepasarea din priviri,mai ales intr-un serviciu de urgenta.
Eu locuiesc langa spital si cum de doua zile ambulantele umbla non stop,am zis s-o duc eu pe mama la spital,ca sa nu solicit si eu ambulanta si sa nu astept pana cand va fi mai rau.
Dupa ce am stat o ora acolo,am renuntat si ne-am intors acasa,probabil tot la ambulanta vom ajunge.
Deci bunul simt si gandul ca altii au mai mare nevoie nu ajuta chiar la nimic.

20.06.2012, 23:14

Da-ti seama Medi,ca cealalta persoana a carei analize au fost incurcate,chiar avea nevoie de acel tratament.
Femeia a subliniat ca daca i s-ar fi facut o investigatie care costa 1000 de euro s-ar fi economisit 5000 de euro cat a costat tratamentul care i-a distrus viata ei si a celei care nu a primit tratament.

20.06.2012, 23:17

deci ai vazut si tu emisiunea la tv,Dia!..........ii doresc multa sanatate mamei tale!..........probabil este din cauza caldurii starea mamei tale,da?

20.06.2012, 23:19

Mama a vazut emisiunea,dar mai auzisem despre caz.Multumim Medi din pacate cardiacii sunt ca frunza-n vant pe vremea asta

20.06.2012, 23:24

dadada.....asa este.......si eu suport foarte greu caldura asta.......ufffffffff........pup !

21.06.2012, 08:46

Dia cum multi spun ca doar la noi sistemul medical functioneaza ca naiba dar pe tot locul e la fel cand am fost la urgente a trebuit sa astept vreo 4 ore ca sa reusesc ssa fiu consultata si binenteles ca ei nu au descoperit nimic dar macar dupa perfuzile care mi-au facut m-am simtit mai bine

21.06.2012, 08:49

Ce ma deranjat cel mai tare ca ieri cand am facut ecografia transvaginala mi-a facuto acelasi medic care ma consultase cu vreo 2 luni in urma si mi-a spus ca trebuie sa vorbesc cu un ginecolg dar daca el e unul nu putea sa-mi spuna el ce trebuie sa fac daca trebuie sa iau medicamente sau nu acum trebuie sa mai astept o saptamana pana cand am programare la ginecolog

21.06.2012, 09:20

O colega de serviciu,se plimba pe la medici de ani buni fara nici un rezultat.Cea mai tare faza a fost ca,la doi ani dupa ce a nascut(la o clinica privata)a ajuns pentru investigatii la medicul cu care a nascut.Acesta i-a spus ca nu stie ce s-o fi intamplat la nastere,dar nu are ovare.Ea a ramas stupefiata,a zis ca nu stie sa fi avut probleme sau sa-i fi comunicat cineva ceva.
Faza tare acum vine.A zis medicul sa mearga la medicul cu care a nascut sa-l intrebe.
La care colega zice "pai cu dumneavoastra am nascut".
Medicul s-a facut albastru de furie.
Nici in filmele cu prosti nu vezi asa ceva.
Multa sanatate iti doresc Angy.

Lau

Lau
21.06.2012, 09:30

multa sanatate

21.06.2012, 10:42

Dia si eu cand mi-a zis sa ma duc la ginecologul meu si cand i-am spun ca este el a zis ca faptul ca ma consultat o data nu face din el medicul meu (A fost singurul consul ginecologic care l-am facut in Italia )asa ca ieri cand mi-am facit programarea am cerut orice alt medic dar nu acel nebun.

21.06.2012, 10:42

Multumesc mult sufletista

21.06.2012, 10:58

Asta ma revolta si pe mine.Ce cauta in sistem oameni care nu au drag de meserie si de oameni???
daca ai daruire,uneori poti face si cu mana goala ce altii nu pot face cu toata aparatura de care dispun.
Si-ti mai trebuie si ceva stiinta cand e vorba de viata oamenilor.
Si eu am o meserie grea,dar daca gresesc,cel mult sunt buna de plata,nu-i viata nimanui in joc.

22.06.2012, 16:35

Iti doresc multa sanatate .Imi pare rau de faptul ca incompetenta , nepasarea si jegmaneala bolnavilor sunt transfrontaliere .Sper sa nu aiba legatura cu felul in care sunt priviti romanii in Italia tocmai de cei care multa vreme au fost de rasul lumii .Nu dispera si nu lasa problema nerezolvata .Eu nu pot sa-ti dau sfaturi .Sunt genul de om care nici nu vrea sa stie ca femeile au ovare , ciclu , dismenoree si alte chestii , pentru ca mi se pare ca va pierdeti misterul .Pentru mine sunteti niste papusi pe care nu vreau sa le demontez sau sa le descos pentru a vedea ce e inauntru .

23.06.2012, 07:43

Iti multumesc mult Costel cu ginecologul la care am fost eu si eu la inceput am crezut ca vorbeste asa cu mine pentru ca sunt straina dar dupa ce am vorbit cu o prietena care este italianca am descoperit ca asa se comporta cu toata lumea .Ea este insarcinata si i-a spus ca nu intelege de ce lumea face copii ca aduc numai probleme

24.06.2012, 12:32

Multa sanatate iti doresc... Imi pare rau ca ai avut nesansa sa ajungi pe mana unui om care numa` medic nu se poate numi.. Asta-i motivul ptr care medicii nostri sunt cautati afara.. sunt mult mai profesionisti si mai ieftini. Nu cred ca nationalitatea are vre-o legatura.. si soramea este in It, iar acum este insarcinata in 6 luni cu al doilea bebe. Stiu de la ea ca toate analizele si ecografiile sunt destul de scumpe, dar a avut noroc de niste medici ok. Sper sa aiba acelasi noroc si la nastere... care va fi normala, din pacate ptr ea
Iti doresc multa-multa sanatate, iar daca nu se rezolva mai rapid, incearca sa revii in tara ptr investigatii!

25.06.2012, 07:42

Multumesc mult Simo sper ca va merge tottul bine pe miercuri am programare la un alt ginecoloc sper ca va fi mai bine!!!!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!