Sucuri naturale din fructe si legume

Postat de iry-gabriela in Fructe pe 6 Iun 2013, 15:43

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza
Sucuri naturale din fructe si legume

Cine nu iubeste sucurile naturale fie ele din fructe si legume?Doar pentru ca nutritionisti ni le recomanda credeti ca este cazul sa ne bucuram de calitatea lor si oare sa speram ca ne fac bine? Veti vedea ca sunt pareri pro si contra. Pro.

Fructele si legumele sunt delicioase,sanatoase, racoritoare chear ,dar si pline cu vitamine esentiale organismului . Sucurile de fructe reprezinta un amestec foarte bun pentru circulatia sangvina .

Sucurile de legume ,in comparatie de cele de fructe,sunt mai bune pentru ca nu contin zahar decat la anumite legume si reprezinta o dieta foatre buna de cruditati.

Pentru ca nu putem manca 3kg de morcov pe zi ,sucul de morcov are o concentratie de 10 ori mai mare de vitamina C si A,decat contin doua banane. Prin adaugarea pulpelor de fructe si legume in suc proaspat preparat putem obtine un important supliment de fibre necesare atat adultilor cat si copiilor. In acelasi timp avem si pareri Contra.

cei ce sufera de diabet sau hipoglicemie nu pot urma cure cu sucuri naturale decat dupa consultarea medicului care va decide daca are nevoie sau are voie sa beneficieze de aceste cure. daca se consuma frecvent aceleasi legume putem avea diverse alergii in functie de organismul fiecaruia asa ca este de preferat sa le diversificam.

Sucul proaspat trebuie consumat imediat deoarece oxigenul din aer este cel ai mare dusman al sucurilor naturale,aerul distrugand calitatile nutitive si vitaminele si bineinteles duc si la fermentatialor. Cantitatea maxima de suc consumata de adulti este de 500ml pe zi si difera in functie de calitatea corporala ,varsta si sexul persoanei. Consumand mai mult decat este necesar putem sa neplacerea de a ne adauga cateva kilograme in plus.

Deci pot eu sa sa consum aceste bunatati ....eu merg pe pro si incerc sa fiu precauta la contra!

imi cer scuze dar sursa articolului nu o mai stiu exact ,cred ca KUDIKA.

Comentarii (2)

07.06.2013, 12:35

19.06.2013, 12:46

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!