SUPA lui Hipocrate

Postat de Sidy in Legume pe 26 Ian 2015, 09:36

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

 

O supa prescrisa de Hipocrates in tratamentele sale de detoxifiere, ea are are un puternic rol detoxifiant,  echilibrand relatia cantitativa intre potasiu si sodiu din organele corpului.

 Preluand aceasta reteta din vechime, formula inventata de dr. Max Gerson are la baza 

-o cantitate de apa cat sa acopere :

- 1 telina  medie

- 1 radacina de patrunjel

- 1 catel de usturoi

- 2 bucati mici de praz

- 700g rosii

- 2 cepe

- 1 kilogram de cartofi 

- 1 legatura de patrunjel verde

Pentru a prepara aceasta supa, legumele se fierb tot in coaja, se curata si se taie in cuburi. Se vor fierbe la foc mic intr-un  vas cu capac etans pentru circa 30 de minute.

Imediat dupa fierbere se paseaza bine, iar supa-crema rezultata se pastreaza in frigider pentru maximum doua zile. Se incalzeste  doar atat cat se consuma si se serveste cu patrunjel proaspat, iar efectele vor fi uimitoare asupra corpului uman.

Comentarii (7)

26.01.2015, 11:48

ce bine arata

26.01.2015, 12:13

buna

26.01.2015, 13:31

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55