Taur, Douazeci si sase Aprilie - Ziua Lucratorului

Postat de Sim0na in Bucataras eFeminin pe 26 Apr 2012, 22:41

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Taur, Douazeci si sase Aprilie - Ziua Lucratorului

Cei nascuti pe 26 aprilie au taletul de a crea si intretine noi sisteme si constructii fizice. Ei vor merge pana departe pentru a-si pastra si pentru a-si proteja organizatiile sociale in cadrul carora lucreaza. In acelasi mod vor actiona si in ceea ce priveste relatiile personale, legaturile de familie si chiar atunci cand este vorba de sanatatea si bunastarea prietenilor. A avea idei noi si a le pune in aplicare reprezinta ratiunea de a fi a unei persoane nascute pe 26 aprilie. O importanta la fel de mare, poate chiar mai mare, o are conducerea de zi cu zi a organizatiei. Cei nascuti azi au suflul si energia necesare pentru un drum anevoios. Odata ce au inceput un drum, ei vor inainta zi dupa zi, saptamana dupa saptamana, an dupa an in acea directie.

Nativii zilei de 26 aprilie au multe idei fixe. Ei sunt incapatanati si necooperanti atunci cand este vorba de schimbarea radicala a conceptiilor, dar vor asculta motivele pentru care trebuie sa faca acest lucru. In consecinta, putem spune ca sunt receptivi la sugestii si imbunatatiri logice. Daca sfatul primit este de a renunta in totalitate la o teorie, ei vor refuza.

Cei nascuti in aceasta zi simt o nevoie puternica de a se ingriji de ceva sau de cineva. In cazul in care persoanele nascute pe 26 aprilie vor fi puse intr-o functie de conducere in cadrul unei afaceri, unui birou sau departament, exista posibilitatea sa existe plangeri referitoare la eficacitatea sau utilitatea deciziilor pe care acestia le vor lua. Nativii pot fi chiar nemilosi din dorinta de a inainta pe drumul inceput. Desi uneori pot fi acuzati de lipsa de sensibilitate, in mod general sunt perceputi ca niste oameni corecti. Multi dintre nativii acestei zile pot visa sa fie protectori sau calauze, avand grija si preocupandu-se ca lucrurile sa mearga bine. Le place sa se simta bine cand fac acest lucru si sa se distreze alaturi de colegi. Este destul de ciudat, dar, persoanele nascute pe 26 aprilie cred ca au cele mai bune intentii privitoare la societate. Rareori acesti oameni, in special cei ciudati, vor fi preocupati de interesele societatii. Pragmatici prin excelenta, cei nascuti azi cred ca, daca nu se perfectioneaza continuu, vor regresa.

Datorita dedicatiei exagerate pentru cauza pe care o sustin si o protejeaza, nativii zilei de 26 aprilie pot fi chiar singuratici. Nu sunt foarte individualisti in gandire. Cu toate acestea, ei pot fi destul de duri cu cei pe care ii considera ciudati sau neobisnuiti, mai ales daca le sunt copii sau rude. Nativii cred ca asemeni cazului procustian, fiecare om trebuie adus la forma si dimesiunile corecte.

Desi pragmatici, cei nascuti in aceasta zi nu vor pierede ocazia de a evolua din punct de vedere filozofic. Cu toate ca nu vor avea nevoie de incurajari prea mari pentru a-si spune parerea despre viata, o vor face incet si cu greutate. Filozofia lor despre viata este deseori conservatoare si uneori chiar restrictiva. Persoanele nascute pe 26 aprilie considera ca trebuie conservate standardele existente ale societatii si de obicei, sunt de partea ordinii si a legii. Cu toate acestea, le sustin doar pe acelea care sunt rezonabile. Cei nascuti in aceasta zi sunt primii care scapa de uscaturile birocratiei si au o mare placere sa inlature legile si regulamentele nefolositoare.

 SFATURI: Invata sa asculti. Fii atent sa nu devii insensibil la dorintele altora. Uneori trebuie sa accepti infrangerea si sa mergi mai departe. Chiar si renutarea poate fi, uneori, o idee buna. Evita sa fii necizelat si lipsit de tact. Evalueaza-ti prejudecatile si incearca sa te schimbi.

PUNCTE FORTE:

 Robust

 Independent

 Consecvent

PUNCTE SLABE:

 Izolat

 Fixist

 Incapatanat

Comentarii (3)

26.04.2012, 22:57

chiar c-a fost,macar ca nu's Taur

26.04.2012, 23:05

asta ti-ar mai lipsi! coarne!!! )

04.12.2012, 20:11

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!