Un pahar de sanatate

Postat de Ina in Bauturi pe 6 Iul 2011 | 4029 vizualizari

Comentarii (11)

07.07.2011, 06:30

Bun!

07.07.2011, 11:41

buna idee.nu stiam acest lucru!!

Lau

Lau
07.07.2011, 13:30

interesant,nu stiam

Ina

Ina
07.07.2011, 14:10

Eu am testat si-mi place. Si cred ca elimini toxine astfel, pentru ca urina chiar este mai colorata si capata o tenta de verde. Indiferent ce alt aliment intens colorat consumi , urina nu ia culoarea alimentului. La patrunjel, da.

07.07.2011, 15:05

interesant

07.07.2011, 18:00

da, interesant spun si eu..................

08.07.2011, 18:59

E foarte interesant. Stiam ca patrunjelul e printre altele un bun detoxifiant. Daca am apela mai des la farmacia naturii cred ca am fi mult mai sanatosi...

09.07.2011, 09:45

Ce cantitate de apa se foloseste la o legatura de patrunjel ?

Ina

Ina
09.07.2011, 12:08

Eu am pus mult patrunjel, nu o legatura ... "cat poti apuca cu mana" , la 2 litri de apa Nu e o cantitate anume, parerea mea e ca sucul trebuie sa fie cat mai consistent...

09.07.2011, 12:11

E deosebit de sanatos...un leac al naturii din cunostintele mele se bea maxim 3 saptamani iar tratamentul se face la 6 luni si nu mai devreme....

Ina

Ina
10.07.2011, 21:25

Din pacate, am intrerupt dupa doar 6 zile....de lene sa mai fac altul ...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!