Urmareste Retete pentru ospaturi de la James Martin, doar la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 20 Feb 2012, 11:37

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Fie ca sunt sarbatorile de final de an, un festival, ziua unui prieten sau pur si simplu doar o reuniune cu cei dragi, James Martin va asteapta cu mancaruri delicioase cu care sa va surprindeti musafirii.

Ar trebui sa faceti o sarbatoare din fiecare fel de mancare pe care il preparati. Dar ocaziile speciale ofera oportunitatea perfecta de a crea cele mai delicioase meniuri.

In aceasta noua serie, James prepara cinci feluri de mancare pe care nu le veti uita prea usor. In fiecare episod, acesta va propune un meniu de sarbatoare, apoi pleaca la cumparaturi pentru ca in cele din urma sa va pofteasca in bucataria sa, unde se va apuca de treaba. Fie ca merge la pescuit in largul lacului Poole sau cauta carne de porc in Hamshire ori carne de miel in oraselul sau natal, Yorkshire, James se asigura ca face totul exact asa cum trebuie. Si pentru ca totul trebuie sa fie perfect, James adauga in retete legume proaspete din propria sa gradina.

Bucatarul nostru va va invata cum sa gatiti cel mai bun meniu din fructe de mare, alaturi de unul frantuzesc, delicatese afumate si un preparat Yorkshire traditional. Toate vor avea acelasi rezultat - un adevarat festin pentru papilele gustative! Nu vor lipsi nici sugestiile referitoare la vinul pe care il veti puteti asorta fiecarui meniu in parte.

 

Retete pentru ospaturi de la James Martin, din 23 februarie - de luni pana vineri, de la ora 21:30, doar la TV Paprika!

www.tvpaprika.ro

 

 

 

 

Comentarii (1)

20.02.2012, 11:38

Urmareste TV Paprika in retelele Romtelecom, UPC, RDS-RCS!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04