Verdeturi pentru iarna

Postat de Ina in Condimente pe 8 Iul 2011 | 14247 vizualizari

Comentarii (12)

Ina

Ina
08.07.2011, 20:15

Am tot cautat o categorie sa pun postarea asta, dar n-am stiut unde si-am ajuns aici Abia acum imi dau seama ca mergea in "conserve"

09.07.2011, 23:09

ca articol, e bine aici

09.07.2011, 23:12

asa fac si eu cu cele ,ce le pun la congelator..le spal cu apa rece,le zbat bine de toata apa si le toc,apoi la pungute...bravo!!

10.07.2011, 18:17

Asa procedez si eu dar am o intrebare pentru tine. Spui ca la marar tai doar frunzele si tulpina o lasi pentru seminte. Dar daca face seminte continua sa mai faca si frunze? Eu stiu ca atunci cind o planta face seminte se opreste din crescut si nu mai face nici flori( in general). Eu intotdeauna am rupt floarea de la marar tocmai ca sa nu faca seminte si sa pot avea frunze incontinuu toata vara.

Ina

Ina
10.07.2011, 21:03

Sandie, la momentul asta nu prea mai are frunze, deja a inflorit, dar am avut grija sa adun frunzele, sa nu se usuce si ele.

Ina

Ina
10.07.2011, 21:04

Doar mararul plantat mai tarziu mai are frunze , ca il punem in 2-3 transe

Lau

Lau
11.07.2011, 13:45

11.07.2011, 15:44

Multumesc pentru raspuns Ina, n-am stiut ca se poate planta in mai multe etape, omul cit traieste invata. Din pacate aici nu prea gasesc seminte de marar, dar am sa string pentru la anul si am sa incerc sa le seman in etape.

12.07.2011, 10:30

Si eu mi-am pus verdeturile pentru iarna

14.07.2011, 17:38

Ina

21.07.2011, 12:06

Si eu mararul il pun tot in mai multe transee, (ultima data am pus la inceputul lui iunie un rand) ca sa ma pot bucura de el verde toata vara La fel le pun si eu, la congelator, doar ca nu le pun tocate....le fac un fel de sul, le invelesc cu folie alimentara, si iarna cand am nevoie de ele tai din sul exact cat imi trebuie A, si de la leustean si in special de la telina eu opresc tijele, pe care le pun separat in alte pungute, tot la congelator. Noua ne plac pt ca sunt aromate, si daca le adaugi in mancare la final, sunt si crocante

31.07.2011, 21:54

Si eu pun la congelator ,dar in tavitele ptr.cuburi de gheata.Asa le am portionate gata ptr. iarna.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!