Vine Anul…..altul cică,al 2014-lea

Postat de diaconta in Bucatarasii pe 31 Dec 2013, 23:37

Articol pe placul a 22 bucatarasi
comenteaza

Mai e putin si trecem pragul unui nou an.Sincer nu prea realizez cum a trecut acesta ce tocmai se încheie,uneori mi se pare ca a fost un an „gol”,alteori ma gândesc ca nu am avut parte de greutati foarte mari,ceea ce ar trebui sa ma bucure.

Nu puteam sa trec fara sa va fac o urare pentru noul an,voua prieteni dragi pe care v-am gasit zi de zi aici.Chiar de uneori v-am urmarit „în tacere”,prezenta voastra  a fost ca o terapie.Si apoi cred ca de departe,cel mai semnificativ eveniment în anul acesta a fost minunata noastra întâlnire,pentru ca eu deja visez la cea de anul viitor.

Ce pot eu sa va urez  acum decât sa aveti un An frumos ca sufletele voastre pline de veselie,sa visati frumos si sa luptati ca visele voastre sa prinda viata,sa aveti parte de iubire,de suflete dragi aproape,sa aveti curajul sa experimentati si sa o luati de la capat când v-ati împotmolit.Sa va fie orizontul la fel de senin si vesel precum cerul presarat cu baloane colorate iar sufletul curat ca cel al unui copil.

Sa fiti foarte inspirati în ale bucatariei,sa nu uitati sa adaugati la ingrediente zambetul si multa voie buna.Sa îndrazniti sa experimentati fara frica în bucatarie dar si în viata.

La multi ani dragii mei!!!!! Sa traiti mult si frumos ,sa ne regasim în fiecare zi la fel de frumosi si sinceri si sa ne vedem din nou cu bine.

 

An nou fericit bucatarasi !!!!!

Comentarii (29)

10.01.2014, 10:32

Nu-mi mai aminteam continutul articolului tau din cauza ca-l citisem in viteza intr-un moment aglomerat. Ce expresie:"an gol" . Numai o femeie putea sa se gandeasca atat de profund referitor la timpul care trece. Barbatii au ani buni sau rai , ani goi nu cred ca au.

10.01.2014, 10:47

Costel,asa l-am perceput a fi cam "gol",alti ani au avut macar ceva de retinut,chiar daca uneori au fost si evenimente triste nu doar fericite.
Ideea e ca,e trist cand se intampla asta,imi dau seama ca a fost un an in care doar am imbatranit,un an risipit.
Pupici

23.01.2014, 21:23

Ce randuri calde venite din sufletelul tau drag ...Cat de frumos ai scris Diuta! An minunat si tie scumpa mea!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!